Electrolux EMS26204OX - Инструкция по эксплуатации - Страница 77

Микроволновые печи Electrolux EMS26204OX - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 140
Загружаем инструкцию
background image

77

LATVIEŠU

1.

Sajauciet lapu spinātus ar sīpoliem un

pievienojiet sāli, piparus un

muskatriekstu.

2.

Iesmērējiet cepamtrauku. Traukā

pamīšus izvietojiet kartupeļu šķēlīšu,

gabaliņos sagriezta šķiņķa un spinātu

kārtas. Virsējā kārtā jābūt spinātiem.

3.

Sajauciet olas ar crème fraiche,

pievienojiet sāli un piparus un pārlejiet

to pāri sacepumam.

4.

Sacepumu pārkaisiet ar sarīvētu sieru.

5.

Novietojiet cepamtrauku uz apakšējām

restītēm un gatavojiet režīmā

automātiskā gatavošana “Sacepums”.

6.

Pēc pagatavošanas ļaujiet tam

nostāvēties 5–10 minūtes.

Spinātu sacepums

0,5 kg 1,0 kg 1,5 kg

150 g 300 g 450 g lapu spinātu

(sagatavotu

lietošanai)

15 g

30 g

45 g sīpolu

(sasmalcinātu)
sāls, pipari un

muskatrieksti

5 g

10 g

15 g sviesta vai

margarīna (trauka

iesmērēšanai)

150 g 300 g 450 g vārītu kartupeļu

(sagrieztu šķēlēs)

35 g

75 g 110 g vārīta šķiņķa

(sagriezta

gabaliņos)

50 g 100 g 150 g crēme fraiche

1

2

3

olas

40 g

75 g 115 g rīvēta siera

1.

Iesmērējiet cepamtrauku un pamīšus

tajā izvietojiet kartupeļu šķēlīšu un

cukini kārtas.

2.

Sajauciet olas ar crème fraiche,

pievienojiet sāli, piparus un ķiploku un

to visu pārlejiet pāri sacepumam.

3.

Apkaisiet sacepumu ar sieru gouda.

4.

beigās pārkaisiet saulespuķu sēklas.

5.

Novietojiet cepamtrauku uz apakšējām

restītēm un gatavojiet režīmā

automātiskā gatavošana “Sacepums”.

6.

Pēc pagatavošanas ļaujiet tam

nostāvēties 5–10 minūtes.

Kartupeļu un cukini sacepums

0,5 kg 1,0 kg 1,5 kg

5 g

10 g

15 g sviesta vai

margarīna

(trauka

iesmērēšanai)

200 g 400 g 600 g vārītu kartupeļu

(sagrieztu

šķēlēs)

115 g 230 g 345 g cukini (sagrieztu

smalkās šķēlītēs)

75 g

150 g 225 g crēme fraiche

1

2

3

olas

1

/

2

1

2

ķiploka daiviņa

(sasmalcināta)
sāls un pipari

40 g

80 g

120 g rīvēta siera

gouda

10 g

20 g

30 g saulespuķu

sēklu

3_Electrolux_Latvian_MG_BASE_AJ26_Layout 1  13/07/2015  13:52  Page 77

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Electrolux EMS26204OX?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"