Rondell RDE-1640 - Инструкция по эксплуатации - Страница 7

Хлебопечки Rondell RDE-1640 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 36
Загружаем инструкцию
background image

7

ENGLISH

 

To  cancel  the  delay  press  and  hold  down  the  «START/

STOP»  button  (15)  for  3  seconds,  you  will  hear  a  sound 

signal. 

Notes: 

 

The  delayed  start  function  is  not  available  for  the  fol-

lowing  programs:  «PIZZA  DOUGH»,  «YEASTED  DOUGH», 

«DOUGH  RISING»,  «FERMENT»,  «YOGURT»,  «DEFROST-

ING»,  «DOUGH  KNEADING»,  «JAM»,  «ITALIAN  CAKE», 

«BISCUIT», «RICE VINEGAR», «ROASTED NUTS».

 

Do not use the delay function when using perishable foods 

such as milk, eggs, fruit, etc.

Loaf weight selection

You can select the loaf weight with the navigation buttons (12) 

t 

u

 - 500 g, 750 g or 900 g. The selected weight is indicated 

with the symbol (22) on the display (14). Confirm the selected 

weight with the «OK» button (18).

Bread maker operations

The bread maker performs the following actions:

1.  Kneading the dough to reach a homogeneous mass. The 

kneading process is indicated with the symbol (20) 

 on 

the display (14). 

2.  Dough  proofing  (rise)  -  the  process  is  indicated  with  the 

symbol (19) 

 on the display (14).

3.  Baking - the process is indicated with the symbol (23) 

 

on the display (14).

4.  Keep  warm  -  the  symbol  (24) 

  is  shown  on  the  display 

(14).  The  ready  bread  shall  be  kept  warm  for  60  minutes 

after the automatic baking program is over. If you need to 

remove  the  bread,  switch  the  keep  warm  function  off  by 

pressing and holding the «START/STOP» button (15).

Notes: 

 

Never open the lid (3) during bread making, at sudden change 

of temperature the dough can collapse and it will not rise.

 

You  can  control  the  bread  making  process  through  the 

viewing window (4) in the lid (3).

ADDITIONAL FUNCTIONS

Ingredients adding

 

The  unit  is  equipped  with  the  container  (5)  for  automatic 

ingredient adding (fruit pieces, nuts etc.) during the dough 

kneading.

 

Load  the  ingredients  in  the  container  (5)  before  the  auto-

matic program start.

 

During the automatic program operation the lower lid of the 

container  (5)  will  open  and  the  ingredients  will  be  added 

to the dough.

Notes: the ingredients adding function is not available for the 

following  programs:  «PIZZA  DOUGH»,  «YEASTED  DOUGH», 

«DOUGH RISING», «FERMENT», «YOGURT», «DEFROSTING», 

«DOUGH  KNEADING»,  «JAM»,  «ITALIAN  CAKE»,  «BISCUIT», 

«RICE VINEGAR», «ROASTED NUTS», «BAKING».

Memory

 

In case of emergency power cutoff during the bread maker 

operation,  the  memory  function  with  the  duration  of  up  to 

10 minutes is activated. 

 

If the power supply is restored within 10 minutes, the bread 

maker  will  continue  to  perform  the  pre-set  program  from 

the moment the program operation has been stopped at. 

 

If  there  is  no  power  for  more  than  10  minutes  it  is  neces-

sary  to  load  the  ingredients,  set  and  switch  the  automatic 

program on again. 

USING THE BREAD MAKER

Before plugging the bread maker in make sure that the oper-

ating  voltage  of  the  unit  corresponds  to  the  voltage  of  your 

mains.

Notes: During the first operation some smell from the heating 

element is possible, this is normal.

 

Open the lid (3) and make sure that the baking form (7) and 

the paddle (8) are installed to their places.

Notes: before installing the paddle (8) grease it with some mar-

garine or vegetable oil for easy removal from the fresh bread.

 

Put  the  ingredients  into  the  form  (7)  in  the  sequence 

described in the recipe. Usually the ingredients are added 

in the following order: 

1.  liquids; 

2.  dry ingredients (sugar, salt, flour); 

3.  yeast and leaven.

Notes:  Yeast  should  not  come  in  contact  with  the  liquids  or 

salt before the dough kneading. Make a small cavity in the flour 

and put the yeast there.

 

Wipe  the  crumbled  ingredients  or  spilled  liquids  from  the 

form (7) outer surface.

 

Close the lid (3).

 

Put the ingredients into the container (5), that will be auto-

matically  added  during  the  dough  kneading  process  (fruit 

pieces, nuts etc.).

 

Insert the power plug into the socket, you will hear a sound 

signal, the following symbols will appear on the display (14):

•  medium crust (symbol 21);

•  weight 750 g, symbol (22);

•  name of the program «BASIC MODE», symbol (26);

•  program operation time 2:54 hours (25).

 

Select  the  necessary  automatic  program  by  pressing  the 

«MENU»  navigation  buttons  (12)t  u  repeatedly.  Confirm  it 

by pressing the “OK” button (18).

 

Press  the  navigation  buttons  (12)t  u  repeatedly  to  select 

the crust color          . Confirm it by pressing the «OK» 

button (18).

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Rondell RDE-1640?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"