Moulinex Pain & Delices OW240E30 - Инструкция по эксплуатации - Страница 72

Хлебопечки Moulinex Pain & Delices OW240E30 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 144
Загружаем инструкцию
background image

72

CLEANING AND MAINTENANCE

• Unplug the appliance and wait for it to cool down completely.

• Wash the pan and the kneading paddle using hot soapy water. 

If the kneading paddle stays in the pan, soak it for 5 to 10 min.

• Clean the body of the appliance  with a damp cloth sponge. 

Dry thoroughly.

• 

The appliance and removable parts are unsuitable for 

dishwasher use.

• Don't use any household cleanser, abrasive pads or alcohol. Use 

a soft, damp cloth.

• Never submerge the appliance's body or the lid in water or any 

other liquid..

• 

Raw milk (farm milk): this type of milk must be boiled beforehand.

 We recommend boiling 

it for a sufficient length of time. Next, let it cool before placing it in the appliance.

• 

Powdered milk:

 this type of milk produces a very creamy yoghurt. Always follow the instructions 

appearing on the manufacturer's packaging.

Fermentation Agent

For the yoghurt

The fermentation agent may be:

• A 

plain yoghurt

 purchased in a store, whose expiration date is the latest one available.

• A 

freeze-dried fermentation agent or lactic cultures

. In this case, follow the activation 

duration indicated in the fermentation agent's instructions for use. These agents are available 

in supermarkets, pharmacies and some health food stores.

• One of your 

recently prepared yoghurts

 – this must be a plain yoghurt, the most recent 

possible. This process is called a “culture”.

The properties of the agents may be destroyed by overly elevated temperatures.

Fermentation Time

• Depending on the basic ingredients used and the desired result, the fermentation of the 

yoghurt will take between 6 and 12 hours.

Once the cooking is done, put the yoghurt in the refrigerator for at least 4 hours, and consume 

it within 7 days.

Rennet (for soft white cheese)

To make your cheeses, you can use some rennet or an acidic liquid such as lemon juice or vinegar 

to curdle the milk.

Liquid

6 hrs.

7 hrs.

8 hrs.

9 hrs.

10 hrs.

11 hrs.

12 hrs.

Firm

Sweet

Sour

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Moulinex Pain & Delices OW240E30?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"