Moulinex Pain & Delices OW240E30 - Инструкция по эксплуатации - Страница 68

Хлебопечки Moulinex Pain & Delices OW240E30 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 144
Загружаем инструкцию
background image

68

You may program the appliance to ensure that your preparation is ready at the time of your 

choice, up to 15 hrs. in advance. The delayed start program is not available for: Programs  

5,11, 12, 13, 14, 15, 16 and 17 (for “Pain Plaisir” model). Programs 5, 11, 12, 13, 14, 15, 

16, 17, 18, 19 and 20 (for “Pain & Délices” model).

This step occurs after having selected the program, the crust colour and the weight. The program 

time is displayed. Calculate the time difference between the moment you start the programme 

and the time at which you want your recipe to be ready. The machine automatically includes the 

programme cycle duration. To access the delayed start, press the 

 button and the   image 

will appear on the display as well as the default time (15:00). To set the time, press the 

button. The   lights up. Press 

 to launch the delayed start program.

If you make a mistake or wish to modify the time setting, hold down the 

 key until it emits 

an audio signal. The default time is displayed. Start the operation again.
Some ingredients are perishable. Don't use the delayed start program for recipes containing: raw 

milk, eggs, yoghurt, cheese, fresh fruit.

DELAYED START PROGRAM

PRACTICAL ADVICE

1.  All ingredients used must be at room temperature (unless otherwise indicated), and must be 

weighed accurately. 

Measure the liquids using the graduated cup provided. Use the spoon 

provided to measure tablespoons on one side and teaspoons on the other.

 Inaccurate 

measurements will yield bad results. 

Bread preparation is very sensitive to temperature 

and humidity conditions.

 During hot weather, it is recommended to use cooler liquids than 

usual. Likewise, during cold weather, it may be necessary to warm the water or milk (never 

exceed 35°C).

2.  Use ingredients prior to their best-before date and keep them in a cool, dry place.

3.  The flour must be weighed accurately using a kitchen scale. 

Use active dry baker's yeast

 

(in pouches).

4.  Avoid opening the lid during use (unless otherwise indicated).

5.  Follow the exact order of the ingredients and the quantities indicated in the recipes. First 

the liquids, and then the solids. 

The yeast must not come into contact with the liquids 

or with the salt. Too much yeast weakens the dough structure, which will rise a lot and 

will subsequently sag during cooking.

19°C

25°C

19°C

25°C

22°C

22°C

60°C

60°C

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Moulinex Pain & Delices OW240E30?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"