Gorenje BM910W - Инструкция по эксплуатации - Страница 30

Хлебопечки Gorenje BM910W - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 95
Загружаем инструкцию
background image

 

30 

FUNCTIONS & OPERATION  

Know your bread maker 

 

 
 

1. 

Lid 

2. 

Measuring cup 

3. 

Measuring spoon 

4. 

Handle 

5. 

View window 

6. 

Control panel 

7. 

Bread pan 

8. 

Housing 

9. 

Kneading blade 

 
 
 

INTRODUCTION OF CONTROL PANEL 

(The silkscreen is subject to change without prior notice.) 

 

 

 
 
 
 
 
 

1.  This indicates the program you have chosen 
2.  The operation time for each program 

Start/stop  

For starting and stopping the selected baking program. 
To start a program, touch the “

START/STOP

” button for approx. 3 seconds. A short beep will be heard 

and the two dots in the time display begin to flash and the program starts. Any other button is 
inactivated except the

 START/STOP

 buttons after a program has begun. 

To stop the program, touch the “

START/STOP

” button for approx. 3 seconds, then a beep will be 

heard, it means that the program has been switched off.  

Menu  

It is used to set different programs. Each time it is touched (accompanied by a short beep) the 
program will vary. Touch the button discontinuously, the 12 menus will be cycled to show on the LCD 
display. Select your desired program. The functions of 12 menus will be explained below.  

1.   Basic

: kneading, rise and baking normal bread. You may also add ingredients to increase flavor. 

2.   French

: kneading, rise and baking with a longer rise time. The bread baked in this menu will 

have a crisper crust and loose texture.  

3.   Whole wheat

: kneading, rise and baking of whole wheat bread. It is not advised to use the delay 

function as this can produce poor results. 

4.   Quick

: kneading, rise and baking loaf within the time less than Basic bread. But the bread baked 

on this setting is usually smaller with a dense texture. 

5.   Sweet

: kneading, rise and baking sweet bread. You may also add ingredients to add flavor.  

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Gorenje BM910W?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"