Gorenje BM910W - Инструкция по эксплуатации - Страница 17

Хлебопечки Gorenje BM910W - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 95
Загружаем инструкцию
background image

 

17 

OPIS KONTROLNE TABLE 

(Izgled ekrana može da bude izmenjen bez prethodnog upozorenja) 

 

 

 
 
 
 
1. 

Oznaka izabranog programa 

2. 

Vreme delovanja za pojedini izabrani 
program 

 

 

Start/stop  

Dugme za upućivanje i isključenje izabranog programa pečenja. 
Program uključite pritiskom na dugme “

START/STOP

”, dugim otprilike 3 sekund. Začuje se zvučni 

signal, a dvotačka na prikazu vremena započne da trepće, pečenje je započelo. Nakon početka 
programa, sva druga dugmad 

je onemogućena, osim dugmeta

 START/STOP

Program zaustavite pritiskom dugmeta “

START/STOP

” dugim otprilike 3 sekund. Začuje se zvučni 

signal, koji označuje da je program bio isključen.  

Izbor programa 

Koristimo ga za izbor različitih programa pečenja. Svakim dodirom (ispraćenim kratkim piskom) 
menjate program pečenja. Držite li dugme pritisnuto stalno, na ekranu će se izlistati svih 12 mogućih 
izbora programa. Odaberite željeni program. U nastavku slede objašnjenja i opisi pojedinih programa. 
1. 

Osnovni:

 

mešenje, dizanje i pečenje običnog hleba. Možete dodavati razne sastojke za 

poboljšanje okusa.     

2. 

Francuski

: mešenje, dizanje i pečenje s dužim vremenom dizanja. Hleb pečen u ovom režimu 

ima hrskavu koricu i bogatiju, mekšu strukturu.  

3. 

Integralni

: mešenje, dizanje i pečenje integralnog kruga. Ovdje ne preporučujemo korišćenje 

funkcije odloženog uključenja, jer mogu da se dobiju slabiji rezultati. 

4. 

Francuski

: mešenje, dizanje i pečenje s dužim vremenom dizanja. Hleb pečen u ovom režimu 

ima hrskavu koricu i bog

atiju, mekšu strukturu.  

5. 

Brzi

: mešenje, dizanje i pečenje vekne u kraćem vremenu od osnovnog programa. No, hleb 

pečen na ovoj regulaciji je obično manji i ima zgusnutu, tvrđu strukturu. 

6. 

Super brzo-

I: mešenje, dizanje i pečenje 750g vekne u najkraćem mogućem vremenu. Obično je 

vekna manja i tekstura hleba grublja nego kad koristite program Quick.      

7. 

Super brzo-II: isto, s

amo da važi za veknu veličine 900g. 

8. 

Testo

: mešenje i dizanje, ali bez pečenja. Izvađeno testo može se koristiti za izradu žemički, 

kifla, pice, i sl. 

9. 

Džem

: ukuvavanje džemova i marmelada. Voće i povrće pre stavljanja u posudu naseckajte na 

komadiće. 

10. 

Kolač

: mešenje, dizanje i pečenje, ali dizanje pomoću sode ili praška za pecivo.  

11. 

Sendviči: mešenje, dizanje i pečenje sendviča. Za pečenje hleba lagane strukture s tanjom 
korom. 

12. 

Pečenje

: samo pečenje, bez mešanja i dizanja. Ponekad se koristi i za odložen početak pečenja 

na određenim programima. 

Stepen zapečenosti (colour) 

Ovim dugmetom možete birati stepen zapečenosti kore: 

LIGHT

 (svjetla), 

MEDIUM

 (srednje 

zapečena), ili 

DARK

 

(tamno zapečena).  

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Gorenje BM910W?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"