Gorenje BM900BKC - Инструкция по эксплуатации - Страница 52

Хлебопечки Gorenje BM900BKC - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 158
Загружаем инструкцию
background image

 

52 

INTRODUCTION OF CONTROL PANEL 

(The silkscreen is subject to change without prior notice.)

 

 

 
 

 
 
 
 
 
 

1.  This indicates the program you have 

chosen 

2.  The operation time for each program 

 
 
 
 

Start/stop  

For starting and stopping the selected baking program. 
To start a program, touch the “

START/STOP

” once. A short beep will be heard and the two dots in the 

time display begin to flash and the program starts. Any other button is inactivated except the

 

START/STOP

 buttons after a program has begun. 

To stop the program, touch the “

START/STOP

” button for approx. 2 seconds, then a beep will be 

heard, it means that the program has been switched off.  
 

Pause function 

After procedure starts up, you can press 

START/STOP

 button once to interrupt at any time, the operation 

will  be  paused  but  the  setting  will  be  memorized,  the  working  time  will  be  flashed  on  the  LCD. Touch 

START/STOP

 button again or within 10 min without touching any button, the program will continue.  

Menu  

It is used to set different programs. Each time it is touched (accompanied by a short beep) the 
program will vary. Touch the button discontinuously, the 15 menus will be cycled to show on the LCD 
display. Select your desired program. The functions of 15 menus will be explained below. 
 

1.   Basic

: kneading, rise and baking normal bread. You may also add ingredients to increase flavor. 

2.   French

: kneading, rise and baking with a longer rise time. The bread baked in this menu will 

have a crisper crust and loose texture.  

3.   Whole wheat

: kneading, rise and baking of whole wheat bread. It is not advised to use the delay 

function as this can produce poor results. 

4.   Quick

: kneading, rise and baking loaf within the time less than Basic bread. But the bread baked 

on this setting is usually smaller with a dense texture. 

5.   Sweet

: kneading, rise and baking sweet bread. You may also add ingredients to add flavor.  

6. 

Gluten free

: kneading, rise and baking gluten free bread. You may also add ingredients to add 

flavor. 

 

7.   Dough

: kneading and rise, but without baking. Remove the dough and use for making bread 

rolls, pizza, steamed bread, etc. 

8.     Kneading

: kneading flour and ingredients. 

9.   Cake

: kneading, rise and baking, but rise with soda or baking powder.  

10.

 

Sandwich:

 kneading, rise and baking. For baking light texture bread with a thinner crust. 

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Gorenje BM900BKC?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"