Gorenje BM900BKC - Инструкция по эксплуатации - Страница 12

Хлебопечки Gorenje BM900BKC - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 158
Загружаем инструкцию
background image

 

 

12 

-  pozabili  ste  dodati 
sladkor 
 

Štruca  je  majhna 
in težka. 

 

uporabite 

svežo 

moko, 

uporabite pravo vrsto moke 
-  dodajte  kvas,  uporabite  svež 
kvas,  uporabite  pravo  vrsto 
kvasa pri pravi nastavitvi 

Skorja 

je 

presvetla. 

 

- ½ žlice več sladkorja ali medu 
- izberite ustrezne nastavitve 

Štruca  je  premalo 
pečena. 

 

- izberite ustrezne nastavitve 

Štruca  je  preveč 
pečena. 

 

- ½ žlice manj sladkorja ali medu 
- izberite ustrezne nastavitve 

Mešanica  za  kruh 
ni zmešana. 

 

-  pravilno  namestite  posodo  za 
kruh,  lopatico  za  gnetenje 
pravilno  potisnite  na  gred  v 
posodi za kruh 

Nastavitev 
aparata  glede  na 
nadmorsko višino  

 

- 1-2 žlici manj vode ali mleka 
- ½ žlice manj sladkorja ali medu 
- ⅛-¼ čajne žličke manj kvasa 

Štruca  sploh  ne 
vzhaja. 

-morda 

ste 

pozabili 

dodati kvas, ali pa je le-ta 
bil star oz. plesniv 
- kvas je bil uničen, ko je 
prišel v kontakt s soljo ali 

dodano 

prevročo 

sestavino 
- tekočina pride v kontakt 

kvasom 

pred 

gnetenjem 

-  kvas  naj  bi  bil  porabljen  v  48 
urah  po  odprtju  embalaže  in  naj 
ne  bi  bil  uporabljen  izven 
njegovega roka trajanja 
- vedno dodajte vse sestavine po 
vrstnem  redu  kot  piše  v  receptu 
ter  tekočina  na  začetku  in  kvas 
na koncu 
-  uporabljajte  samo  mlačne 
sestavine 

Polnozrnati kruh je 
nižji. 

-  za  kruh  iz  polnozrnate 
moke  je  to  normalno  in 
tak 

kruh 

ima 

tudi 

gostejšo strukturo 

- za lažjo strukturo uporabite 50% 
polnozrnate moke. 

Polnozrnati  kruh 
ima 

včasih 

naguban 

ali 

razpokan vrh. 

-  to  je  tipično  za 
polnozrnati kruh v vašem 
aparatu  za  peko  kruha, 
vpliv  glutena  v  procesu 
gnetenja  vzhajanja  in 
pečenja. 

-  uporabljajte  program  za  Hitro 
pečen  polnozrnati  kruh,  ki  ima 
krajši čas vzhajanja 
-  preprosta  zunanjost  ne  vpliva 
na okus in kvaliteto kruha 

Štruca  ima  veliko 
zračno  luknjo  v 
sredini  ali  pa  je 
skorja 
razcepljena. 

- tekočina pride v kontakt 

kvasom 

pred 

gnetenjem 

-  vedno  dodajajte  sestavine  v 
pravilnem  vrstnem  redu  kot  piše 
v receptu ter kvas na koncu 
- ko uporabljate opcijo Zapozneli 
začetek,  se  prepričajte,  da  je 
kvas v središču posode 

Obilen, 

grudast 

kruh. 

- preveč tekočine 
- premalo kvasa 
- preveč moke 
-  stare  sestavine  ali 
napačni tip moke 

-  zmanjšajte  tekočino  naenkrat 
za  1-2  jedilni  žlički,  uporabljajte 
točne merice 
-  povečajte  kvas  naenkrat  za  ¼ 
čajne žličke 
- zmanjšajte količino moke 
- uporabite sveže sestavine 

Vlažen, 

preveč 

luknjičast kruh. 

- preveč tekočine 
- premalo dodane soli. 

- uporabite točne merice 
-  pri  visoki  vlagi  uporabite  manj 

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Gorenje BM900BKC?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"