Gorenje BM 900 W (BM1310) - Инструкция по эксплуатации - Страница 71

Хлебопечки Gorenje BM 900 W (BM1310) - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 158
Загружаем инструкцию
background image

 

71 

prin  adăugarea  unui 
ingredient  care  este 
prea fierbinte. 

 

Lichidul a atins drojdia 
înainte de dospire.  

.

 

începând 

cu 

lichidul 

şi 

terminând cu drojdia, 

 

Utilizaţi 

doar 

ingrediente 

călduţe. 

 

Pâinea  din  făină 
integrală  creşte 
mai puţin.  

 

 

Este normal ca pâinea 
din  făină  integrală  să 
crească mai puţin şi să 
aibă  o  textură  mai 
densă.  

 

Pentru  o  textură  mai  uşoară, 
utilizaţi  o  reţetă  cu  50%  făină 
integrală.  

 
Uneori, 

pâinea 

din făină integrală 
are 

capacul 

încreţit  şi  uşor 
înfundat. 

 

 

Această  situaţie  este 
frecventă  în  cazul 
pâinii 

din 

făină 

integrală,  produsă  în 
maşina 
dumneavoastră 

de 

pâine, 

deoarece 

glutenul 

este 

suprasolicitat 

în 

procesele  de  dospire, 
creştere și coacere.  

 

Puteţi 

selecta 

programul 

corect  pentru  pâine  din  făină 
integrală  coaptă  rapid,  care 
are  un  program  de  creştere 
mai scurt. 

 

Aspectul  rustic  nu  afectează 
calitatea şi gustul pâinii.  

 

Franzela  are  o 
gaură  de  aer 
mare 

înăuntru 

sau  crusta  din 
capac 

este 

crăpată/a erupt.  

 

Lichidul a atins drojdia 
înainte de dospire. 

 

 

 

Aşezaţi 

ingredientele 

în 

ordinea  menţionată  în  reţetă, 
începând cu lichidul. 

 

Când  utilizaţi  opţiunea  de 
pornire  programată,  asiguraţi-
vă  că  drojdia  este  aşezată  în 
centrul tăvii. 

 

Pâine  grea,  plină 
de cocoloaşe 

 

Prea mult lichid. 

 

Insuficientă drojdie. 

 

Prea multă făină. 

 

Ingrediente  vechi  sau 
tipul 

nepotrivit 

de 

făină. 

 

 

 

Reduceţi  cantitatea  de  lichid 
cu  1-2  linguri,  o  dată.  Utilizaţi 
măsuri potrivite.  

 

Adăugaţi  ¼  de  lingură  de 
drojdie o dată. 

 

Reduceţi cantitatea de făină. 

 

Utilizaţi ingrediente proaspete. 

 

 

Pâine  deschisă, 
umedă/prea 
poroasă  

 

 

Prea mult lichid. 

 

Nu  a  fost  adăugată 
sare. 

 

 

 

Utilizaţi măsuri corecte. 

 

În  caz  de  umiditate  mare, 
utilizaţi mai puţină apă. 

 

Anumite  loturi  de  făină  pot 
necesita mai puţină apă. 

 

Bule  de  aer  sub 
crustă  

 

Aluatul 

fost 

amestecat  în  mod 
necorespunzător 

 

 

Din  păcate,  această  situaţie 
apare  uneori.  Dacă  problema 
persistă, adăugaţi o lingură de 
lichid în plus.  

Se 

afişează 

mesajul  “H:HH” 
după  apăsarea 

 

Temperatura 

din 

maşina  de  pâine  este 

 

Apăsați butonul ”

start/stop

” și 

deconectați

  mașina  de  pâine, 

apoi scoateți tava de pâine din 

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Gorenje BM 900 W (BM1310)?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"