Kuppersberg KSO 616 - Инструкция по эксплуатации - Страница 51

Духовые шкафы Kuppersberg KSO 616 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 92
Загружаем инструкцию
background image

51

ENGLISH

TECHNICAL PASSPORT

Steam oven

and the timer starts when the preheat 

temperature is reached. If the menu 

need preheating, don’t put the food in 

the oven during preheating. Only when 

the temperature is reached, than put 

the food in and start cooking. During 

preheating the timer won’t run until 

reach the set temperature.

8.  Descaling Function

For best cleaning results, we 

recommend that you use detergent 

citric acid. Do not use detergents 

containing sudar, ammonia, strong acids 

or chlorides. Follow the manufacturer’s 

instructions

1)  Power up the system, remove 

the water tank, inject 1000mI of pure 

water into the water tank, adding a pack 

of citric acid about (5-10g).

2)  Push the water tank into the 

appropriate location of the steam oven.

3)  In standby mode, touch    , 

key for several times until the screen 

displays»A15» which means the oven 

enters Descaling function. Default time 
«40:00» will light.

4)  Touch    to start the program.
5)  When the remained time counts 

down to 10:00, the program is paused 
and reminds lack of water. Take out the 
water tank and pour the water in the 
tank. Thoroughly clean the water tank.

6)  Replace the fresh water. Touch  

 to go to.

7)  When remained time count 

down to 4:0 

please repeat step 6

 

Note:

 the descaling process 

shall not be shut down. If the descaling 
process shut down before the end, the 
entire program must be started from 
step 3.

9.  Meat Prob Function

Your steam oven has an additional 

meat probe function. Use a meat probe 
to detect the temperature inside the 
meat. Meet probe function has the 

following five cooking modes.

Cooking mode

Conventional

200 °C

Double 

grill 

200 °C

Double 

grill

+ fan

200 °C

Bottom heat

+convection

200 °C

Radiant 

heat 

200 °C

Probe temperature

50–100 °C

50–100 °C

50–100 °C

50–100 °C

50–100 °C

Default temperature

60 °C

60 °C

60 °C

60 °C

60 °C

Содержание

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Kuppersberg KSO 616?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"