Gorenje BCS798S24BG - Инструкция по эксплуатации - Страница 27

Духовые шкафы Gorenje BCS798S24BG - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 72
Загружаем инструкцию
background image

27

697753

STEAM INJECTION

Steam injection is recommended when cooking:

meat

 (towards the end of the cooking process): the meat will be juicier and softer, and 

basting is not required. Meat: beef, veal, pork, venison, poultry, lamb, fish, sausages;

bread and bread rolls:

 use steam during the first 5–10 minutes of baking. The crust will 

be crunchy and nicely browned;

vegetable and fruit soufflés

, lasagne, starchy dishes, puddings;

vegetables,

 especially potatoes, cauliflower, broccoli, carrots, zucchini, and eggplant.

Steam injection is possible in 

professional mode

 when selecting cooking time. Cooking 

time must be long enough to allow steam injection.

 Total cooking time may not be shorter than 10 minutes.

For steam injection, 

select the 

+ symbol

.

Confirm the setting by  

pressing the knob.

A) STEAM INJECTION BY STEPS

Set the steps (see chapter MULTIPHASE COOKING). Select the 

+ symbol 

for steam 

injection. The system will automatically calculate individual steam injections according to 

total cooking time. Touch the START/STOP key to start oven operation.

B) DIRECT STEAM INJECTION

Direct steam injection takes place during the cooking process. Select the symbol 

. A 

warning appears: 

"Would you like to inject steam?"

 The symbol flashes until the process 

is complete. Direct steam injection can be repeated in three steps; then, the steam symbol 

disappears.

Rotate the KNOB and 

select a function.

– Multiphase cooking 

(See chapter 

MULTIPHASE 

COOKING.)

– Steam injection 

intensity in three levels

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Gorenje BCS798S24BG?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"