Gorenje BCS798S24BG - Инструкция по эксплуатации - Страница 23

Духовые шкафы Gorenje BCS798S24BG - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 72
Загружаем инструкцию
background image

23

697753

SYSTEM

DESCRIPTION

PRESET 

TEMPERATURE 

(°C)

MIN – MAX 

TEMPERATURE 

(°C)

OVEN SYSTEMS

BOTTOM HEAT + FAN

This is used for baking leavened but low-rising pastry 
and for preserving fruit and vegetables.

180

30–230

ROASTING

In the Auto Roast mode/system, the upper heater will 
operate in combination with the grill heater and the 
round heater. It is used for roasting all types of meat.

180

30–230

1)

 It is used for determining the energy efficiency class pursuant to the EN 60350-1 

standard.

In this mode, the actual temperature in the oven is not displayed due to a special 

appliance operation algorithm and use of residual heat.

SYSTEM

DESCRIPTION

PRESET TEMPE-

RATURE (°C)

MIN – MAX 

TEMPERATURE 

(°C)

HOT AIR WITH STEAM

This system is used for cooking and defrosting. It allows 
quick and efficient cooking without changing the 
colour or shape of the food. Three options are available:

160

HIGH:

 cooking escalopes, steaks, and smaller chunks 

of meat

30–230

MEDIUM:

 reheating cool/frozen meals, cooking fish 

fillets and vegetables au gratin

30–230

LOW:

 cooking large chunks of meat (roast, whole 

chicken), baking risen dough (bread and rolls), cooking 
lasagne etc. 

30–230

STEAM

Use this for all types of meat, stews, vegetables, pies, 
cakes, bread, and dishes au gratin (i.e. food that require 
longer cooking time).

100

SOUS VIDE 

is a slow cooking procedure with food 

vacuum sealed and cooked at a specific temperature 
that is accurately maintained. The sous vide method 
is suitable for cooking meat, fish, and all types of fruit 
and vegetables. Food cooked in this way is juicy and it 
develops a fuller flavour.

50

30-95

Touch the 

START/STOP

 key to start the baking process.

The display shows all the selected settings.

 The symbol °C flashes on the display until the set temperature is reached. A sound 

signal beeps. During the process you cannot change the baking systems.

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Gorenje BCS798S24BG?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"