Candy FLE0502/6X - Инструкция по эксплуатации - Страница 18

Духовые шкафы Candy FLE0502/6X - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 91
Загружаем инструкцию
background image

5. TABLES OF COOKING TIMES

18 GB

• Rabbits and Poultry

Static electric oven

Electric fan oven

Food 

Quantity

Shelf

Time

of cooking

in minutes

Oven

tempe-

rature

Time

of cooking

in minutes

Oven

tempe-

rature

Remarks

Place the guinea fowl in a deep Pyrex or 
pottery  dish  with  very  little  oil  and 
season with herbs and spices.
Follow  the  procedure  for  cooking  the 

guinea fowl.

Put  all  the  pieces  of  the  same  size  in  the 
glazed tray.Season with herbs and spices.
Turn the pieces as and when required.

Use a tin that is 22 cm deep. Pre-heat for
10 mins.
Use a tin that is 22 cm deep. Pre-heat for
10 mins.

Use a tin that is 22 cm deep. Pre-heat for
10 mins.
Use a tin that is 22 cm deep. Pre-heat for
10 mins.

Cut  the  fennel  into  four  pieces,  add 
butter, salt and potatoes if required and 
place in a Pyrex face up. Cover the dish.

Slice  the  courgettes,  place  in  a  Pyrex 
dish and add butter and salt.

Cut  the  potatoes  into  equal  parts  and 
place  in  a  Pyrex  dish.  Season  with  salt, 
origano and rosemary. Cook in oil.

Slice the carrots, place in a Pyrex dish and 
cook.

Lay  the  bread  on  the  grill  tray.  When  one 
side  of  the  bread  has  been  toasted,  turn 
over  and  toast  the  other  side.  Remember: 
keep  the  toast  warm  at  the  bottom  of  the 
oven until you are ready to serve it.

Lay  the  bread  on  the  grill  tray.  When  one 
side of the sandwich has been toasted, turn 
over and toast the other side.

Cut the sausages in half and lay them face 
down on the grill. Half way through grilling 
turn them over. Every so often, check that 
they  are  being  cooked  equally  all  over.  (If 
this  is  not  happening,  turn  and  reposition 
the  ones  being  cooked  ether  less  or  more 
than the others.
Make sure that the ribs of beef are exposed 
to the full effect on the main grill.

Turn them over twice during grilling

Place the food to be grilled underneath the infra-red grill. Warning: When the grill is on it takes on a bright red colour. Place the tray underneath the grill to 
collect juices and fat from the food being grilled.

Shelf

Guinea fowl

Chicken

Rabbit pieces

Kg 1-1,3

Kg 1,5-1,7

Kg 1-1,2

2

2

60 ÷ 70

2

2

100 ÷ 110

2

2

50 ÷ 60

60 ÷ 80

110 ÷ 120

55 ÷ 65

220

220

220

200

200

200

Coconut cake
baked in a tin

1

1

1

1

1

50

55

180

160

• Cakes

Sponge cake

Carrot cake 
baked in a tin

Apricot pie

700 gr

55

65

40

175

180

200

1

1

2

40 ÷ 45

50 ÷ 60

30 ÷ 35

160

160

180

• Vegetable

Fennel

Courgettes

Potatoes

Carrots

800 gr

800 gr

800 gr

800 gr

1

1

2

1

70 ÷ 80

70

60 ÷ 65

80 ÷ 85

220

220

220

220

1

1

2

1

60 ÷ 70

60 ÷ 70

60 ÷ 65

70 ÷ 80

200

200

200

200

• Grilling

Squares of 

bread for 

toasting

Toasted

sandwiches

Sausages

Ribs of beef

Chicken legs

4 pieces

4

n°6 / Kg 0,9

n°4 / Kg 1,5

n°4 / Kg 1,5

4

4

3

3

4

4

4

4

3

3

5

(5 to heat up 

grill)

10

(10 to heat up 

grill)

25/30

(5 to heat up 

grill)

25 (5 to 

heat up grill)

50/60 (5 to 

heat up grill)

Grill

Grill

Grill

Grill

Grill

Grill

Grill

Grill

Grill

Grill

5

(10 to heat up 

grill)

5/8

(10 to heat up 

grill)

15/20

(10 to heat up 

grill)

15/20 (10 to 

heat up grill)

50/60 (10 to 

heat up grill)

• Fish

2

2

2

2

2

2

2

2

Cover the trout with salt, oil and onions 
and cook in a Pyrex dish.

Cook the salmon in an open Pyrex dish 
with salt, pepper and oil.
Cook the sole with salt and a spoonful 
of oil.

Cook  the  bream  in  oil  and  salt  in  a 
covered dish.

Trout

• Fish

Salmon

Sole

Bream

3 whole trout

or / Kg 1

700 g

2,5 cm slice

Kg 1

2 whole ones

40 ÷ 45

30 ÷ 35

40 ÷ 45

40 ÷ 45

220

220

220

220

35 ÷ 40

30 ÷ 25

35 ÷ 40

35 ÷ 40

200

200

200

200

Bake the fruit in an open Pyrex or earthen-
ware dish. Leave it to cool inside the oven.

Follow procedure above.

Follow procedure above.

• Fruit

Whole apples

Pears

Peaches

Kg 1

Kg 1

Kg 1

1

1

1

45 ÷ 55

45 ÷ 55

45 ÷ 55

220

220

220

2

2

2

45 ÷ 55

45 ÷ 55

45 ÷ 55

200

200

200

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Candy FLE0502/6X?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"