Candy FLE0502/6X - Инструкция по эксплуатации - Страница 17

Духовые шкафы Candy FLE0502/6X - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 91
Загружаем инструкцию
background image

5. TABLES OF COOKING TIMES

The overall suggested cooking times set out below are intended as a rough guide only. They may in fact vary according to the quality, the freshness, 
the size and the thickness of the food cooked and of course cooking time is also partly a matter of taste. Let the food stand for a few minutes before 
serving because the ingredients continue cooking after they have been removed from the oven.

HANDY TIP: 

Lower the temperature so as to avoid the surface of the 

food becoming hard and dry.

Shelf position

4
3
2
1

17 GB

Static electric oven

Electric fan oven

2

2

• Pasta

2

2

2

2

2

2

1

1

2

1

2

2

3

3

2

2

2

1

2

2

Food 

Quantity

Shelf

Time

of cooking

in minutes

Oven

tempe-

rature

Shelf

Time

of cooking

in minutes

Oven

tempe-

rature

Remarks

Put the lasagne into an unheated oven

Put the oven baked pasta into an 

unheated oven

Form the dough into a loaf and make a 
cross  with  a  knife  on  top  of  the  dough 
leave  the  dought  to  rise  for  at  least  2 
hours. Grease the baking tin and put the 
dough in the middle of it.

Warm  the  oven  for  15  minutes  and 
place the pizzas on the greased baking 
tray.  Garnish  them  with  tomatoes, 
mozzarella, ham, oil, salt and origano.

Place  24  vol  au  vents  in  the  oven  and 
bake.

Warm the oven for 15 minutes, grease 
the  baking  tray,  season  the  4  focaccia 
with oil and salt and leave them to rise at 
room  temperature  for  at  least  2  hours 
before put ting them in the oven.

Put the meat into a deep Pyrex dish and 
season  with  salt  and  pepper;  turn  the 
meat half way through cooking.

Cook the meat in a covered Pyrex dish 
with herbs, spice, oil and butter.

Cook as indicated above

Cook as indicated above.

Lasagne

Cannelloni
Oven baked 

pasta

• Baking (not cakes)

Bread

Pizza

Pastry (frozen)
vol au vents

Focaccia
(n° 4)

• Meat

All meats can be roasted in shallow or deep roasting trays.
It is advisable to cover the shallow trays to avoid splattering the sides of the oven with grease.
The roasting times are the same whether the meat has been covered up or not.

Whole joint of
beef

Joint of
deboned

Joint of
deboned veal
Joint of
fillet of beef

Kg 3,5

Kg 1,8

Kg 2,5

Kg 1

di pasta

Kg 1

n° 24

gr. 200 of 

dough each

Kg 1

Kg 1

Kg 1,3

Kg 1

70 ÷ 75

50 ÷ 60

55 ÷ 60

35
10

(pre-heating)

25 ÷ 35

30 ÷ 35

25 ÷ 30

220

220

220

200

190

220

200

60 ÷ 65

40 ÷ 50

45 ÷ 50

30 ÷ 35

10

(pre-heating)

20 ÷ 25

25 ÷ 30

20 ÷ 25

200

200

200

180

190

200

180

70 ÷ 80

100 ÷ 110

90 ÷ 110

80 ÷ 90

220

220

220

220

50 ÷ 60

80 ÷ 90

90 ÷ 100

80 ÷ 90

200

200

200

200

Put the cannelloni into an unheated oven

SUGGESTED RECIPES

Vegetable Muffins 

Ingredients :

• 200 g of courgettes
• 200 g of potatoes
• 200 g of sweet potatoes

• Cut the courgettes and peppers and dice the potatoes, boil for a few minutes on 

hob top. Cut and stir fry the other vegetables for 5 minutes in a pan with olive oil 

and paprika, salt and pepper.
Once the potatoes are boiled mash and add to the other vegetables and chopped 
provolone. 
In the meantime, prepare a mixture of breadcrumbs and parmesan cheese, mix half 
of it into the vegetables. 
Flour the muffin molds and fill to the brim, put the remaining of bread and cheese 
mixture  on  the  top  and  add  a  little  olive  oil.  Bake  in  the  oven  with  the  COOK 
LIGHT  function  at  180  degrees  for  15-20  minutes,  until  they  are  beautifully 
golden in colour.

Autumn Baked Frittata

Ingredients:

• 6 eggs
• 10 courgette flowers
• 1 boiled potato

• Cut and boil 1 potato. Cut the pumpkin into slices and place on a baking sheet, 
put into the oven at 160 degrees for approximately 20 minutes.
Once cooked, mash with a fork .
Beat the eggs and add the boiled potato and the crushed pumpkin, milk, parmesan 
cheese, turmeric, salt and pepper.
Mix all the ingredients together and add the courgette flowers, ensure that they 
are cleaned and cut into small pieces.
Pour the mixture into the tin and bake with the COOK LIGHT function in the 
oven preheated at 180 for 20 minutes.

• 1 red pepper
• 1 yellow pepper
• 100 g of provolone cheese

• 1 teaspoon paprika 
• 50 g of parmesan cheese 
• 20 g of breadcrumbs

• 1 slice of boiled pumpkin
• 200 g of parmesan cheese

• turmeric
• 6 tablespoons of milk

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Candy FLE0502/6X?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"