Gaggenau DVP 221-130 - Инструкция по эксплуатации - Страница 25

Вакуумные упаковщики Gaggenau DVP 221-130 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 32
Загружаем инструкцию
background image

2 5

Recommended settings

W h e n   s to r e d   a p p r o p r i a te l y,   va c u u m e d   fo o d   r e m a i n s  
f r e s h   fo r   s i g n i f i c a n t l y   l o n g e r.   A t   h i g h e r   va c u u m i n g  
levels, the quality, appearance and ingredients of the 
food are better preser ved.

The following t able provides you with recommendations 
for the vacuumed levels for dif fe rent foods. Obser ve  the 
specific information on the recommended vacuuming 
levels and on preparing the food.

N o te s

Only use fresh food. Check the quality of the food 
before vacuuming it.

Only vacuum cold food – within a te mperature 
r a n g e   o f   1   –   8   ° C   i s   b e s t .

S t a r t   a t   t h e   l owe s t   o f   t h e   r e c o m m e n d e d   va c u u m i n g  
l eve l s .

Check the quality of the food af ter you remove  it 
from storage. Do not use any food that is of dubious 
quality.

Recommended vacuuming levels

Special instructions

Food that is stored at room temperature (20 °C to 23 °C)

Baked goods

1, 2, 3

Dried baked items/biscuits

1

Tea/coffee

1, 2, 3

Store in a dark place

Rice/pasta

2

Vacuum in a container

Flour/semolina

1

Nuts without shell

3

Store in a dark place

Dried fruits

3

Crackers/chips

1, 2

Vacuum in a container

Fresh food that has been frozen (-18 °C to -16 °C) or stored in a refrigerator (3 °C to 7 °C)

Fish

3

Poultry

3

Meat

3

Whole sausage

3

Sliced sausage

3

Hard cheese

3

Soft cheese

2

Vacuum in a container

Vegetables

2

Peel and blanch beforehand

Washed green salad

2

Vacuum in a container

Herbs

1, 2

Vacuum in a container

Fruit (hard)

3

Fruit (soft)

2

Vacuum in a container

Pre-frosting recommended

*Pre-frost the food laid out on a plate for approx. 1 hour to preserve its structure.

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Gaggenau DVP 221-130?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"