Вакуумные упаковщики Gaggenau DVP 221-130 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
/html/pdf_to_image025.png)
2 5
Recommended settings
W h e n s to r e d a p p r o p r i a te l y, va c u u m e d fo o d r e m a i n s
f r e s h fo r s i g n i f i c a n t l y l o n g e r. A t h i g h e r va c u u m i n g
levels, the quality, appearance and ingredients of the
food are better preser ved.
The following t able provides you with recommendations
for the vacuumed levels for dif fe rent foods. Obser ve the
specific information on the recommended vacuuming
levels and on preparing the food.
N o te s
‒
Only use fresh food. Check the quality of the food
before vacuuming it.
‒
Only vacuum cold food – within a te mperature
r a n g e o f 1 – 8 ° C i s b e s t .
‒
S t a r t a t t h e l owe s t o f t h e r e c o m m e n d e d va c u u m i n g
l eve l s .
‒
Check the quality of the food af ter you remove it
from storage. Do not use any food that is of dubious
quality.
Recommended vacuuming levels
Special instructions
Food that is stored at room temperature (20 °C to 23 °C)
Baked goods
1, 2, 3
Dried baked items/biscuits
1
Tea/coffee
1, 2, 3
Store in a dark place
Rice/pasta
2
Vacuum in a container
Flour/semolina
1
Nuts without shell
3
Store in a dark place
Dried fruits
3
Crackers/chips
1, 2
Vacuum in a container
Fresh food that has been frozen (-18 °C to -16 °C) or stored in a refrigerator (3 °C to 7 °C)
Fish
3
Poultry
3
Meat
3
Whole sausage
3
Sliced sausage
3
Hard cheese
3
Soft cheese
2
Vacuum in a container
Vegetables
2
Peel and blanch beforehand
Washed green salad
2
Vacuum in a container
Herbs
1, 2
Vacuum in a container
Fruit (hard)
3
Fruit (soft)
2
Vacuum in a container
Pre-frosting recommended
*Pre-frost the food laid out on a plate for approx. 1 hour to preserve its structure.
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)