Gaggenau DVP 221-130 - Инструкция по эксплуатации - Страница 23

Вакуумные упаковщики Gaggenau DVP 221-130 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 32
Загружаем инструкцию
background image

2 3

The appliance display s  the vacuuming level until it is 
r e a c h e d .

You can now det a ch the hose from the cont ainer and the 
ex te r n a l   va c u u m i n g   a d a p to r.

C a r r y i n g   o u t   t h e   d r y i n g   p r o g r a m   fo r  
va c u u m   p u m p

W h e n   va c u u m i n g   fo o d ,   t h e   s m a l l e s t   vo l u m e   o f   wa te r  
gets into the vacuum pump sy stem. This ef fect is 
ex acerbated when you are vacuuming liquids or 
extremely moist food. For this reason, the appliance 
comes with a dr ying function, which fur ther removes any 
liquid that gather s in the pump.

If the 

¢

 symbol lights up in white, it is recommended 

that you carr y  out a dr ying program. Howeve r,  at this 
p o i n t ,   yo u   c a n   c o n t i n u e   to   u s e   t h e   a p p l i a n c e   a s   n o r m a l .

If the 

¢

  s y m b o l   l i g h t s   u p   i n   r e d ,   yo u   m u s t   c a r r y   o u t   a  

dr ying program.

Proceed as follow s :

1

T ightly close the glass lid and hold it there.

2

To u c h   t h e  

¢

  s y m b o l .

T h e   d r y i n g   p ro g r a m   s t a r t s   a n d   l a s t s   b e t we e n   5   a n d   2 0  
minutes. During the procedure, the 

¢

  s y m b o l   p u l s a te s  

in orange. You can close the vacuuming drawer during 
the procedure.

At the end of the program, the chamber is ventilated and 
an acoustic signal sounds. You can now open the glass 
l i d .

N o te :  

It may be the case that a single dr ying procedure 

is not suf ficient. If, af ter one dr ying procedure, the 
s y m b o l s  

¢ 

 in red and 

 …

 in orange light up, there is 

s t i l l   m o i s t u r e   i n   t h e   p u m p   s y s te m .   Wa i t   u n t i l   t h e  

… 

 symbol no longer lights up and rest ar t the dr ying 
process.

A p p l i c a t i o n s

I n   t h i s   c h a p te r,   yo u   w i l l   f i n d   o u t   h ow   yo u   c a n   u s e   yo u r  
vacuuming drawer in dif fe rent use cases.

Va c u u m   fo r   s o u s - v i d e   c o o k i n g

You can use your vacuuming drawer to  prepare food for 
sous-vide cooking. Sous-vide cooking is a method of 
cooking "under a vacuum" at low te mperatures between 
5 0 - 9 5   ° C   a n d   i n   1 0 0 %   s te a m   o r   i n   a   b a i n   m a r i e .

The vacuuming drawer is used to  heat-seal the food in a 
s p e c i a l   a i r- t i g h t ,   h e a t - r e s i s t a n t   c o o k i n g   b a g .  

m

H e a l t h   r i s k !

Sous-vide cooking is a method of cooking at low 
te mperatures. As a result, it is impor t ant that you alway s 
fo l l ow   t h e   a p p l i c a t i o n   a n d   hyg i e n e   i n s t r u c t i o n s   b e l ow :

O n l y   u s e   h i g h - q u a l i t y,   p e r fe c t l y   f r e s h   fo o d .

Wa s h   a n d   d i s i n fe c t   yo u r   h a n d s .   U s e   d i s p o s a b l e  
gloves or cooking/grill tongs.

Ta ke   ex t r a   c a r e   w h e n   p r e p a r i n g   c r i t i c a l   fo o d ,   s u c h  
as poultr y,  eggs and fish.

A l way s   t h o r o u g h l y   r i n s e   a n d / o r   p e e l   f r u i t   a n d  
ve get ables.

A l way s   ke e p   wo r k   s u r fa c e s   a n d   c h o p p i n g   b o a r d s  
clean. Use dif fe rent chopping boards for dif fe rent 
t y p e s   o f   fo o d .

Maint ain the cold chain. Make sure that you only 
i n te r r u p t   i t   b r i e f l y   to   p r e p a r e   t h e   fo o d ,   a n d   t h e n  
return the food in its vacuum-sealed bag to  the 
r e f r i g e r a to r   fo r   s to r a g e   b e fo r e   yo u   c o o k   i t .

Fo o d   i s   s u i t a b l e   fo r   i m m e d i a te   c o n s u m p t i o n   o n l y.  
O n c e   t h e   fo o d   i s   c o o ke d ,   c o n s u m e   i t   i m m e d i a te l y.  
Do not store it af ter cooking – not even in the 
refrigerator. It is not suit able for reheating.

Va c u u m i n g   b a g s

 

Use the enclosed vacuuming bags for sous-vide 
cooking. You can reorder the vacuuming bags.

Do not cook the food in the bag you bought it in (e.g. 
por tions of fish). These bags are not suit able for sous-
v i d e   c o o k i n g .

Where possible, position the items of food in the bag 
next to each other and not on top of each other.

Va c u u m i n g

 

Where possible, use the highest vacuuming level to  
va c u u m - s e a l   t h e   fo o d .   T h i s   i s   t h e   o n l y   way   to   a c h i eve  
even heat transfer and therefore a per fect cooking 
result. 

Before cooking the food, check whether the vacuum in 
the bag is int act. Make sure that :

There is no/hardly any air in the vacuuming bag.

T h e   h e a t - s e a l i n g   s e a m   i s   p e r fe c t l y   s e a l e d .

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Gaggenau DVP 221-130?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"