Вакуумные упаковщики Gaggenau DVP 221-130 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
/html/pdf_to_image019.png)
1 9
Getting to know the appliance
In the vacuuming drawer, you can vacuum food in
s u i t a b l e b a g s a n d c o n t a i n e r s . T h i s c h a p te r p r ov i d e s yo u
with information about the assembly and the basic
f u n c t i o n s o f yo u r a p p l i a n c e .
How does a vacuuming drawer work?
During the vacuuming process, air is pumped out of the
va c u u m i n g c h a m b e r a n d t h e b a g . T h i s p ro d u c e s a h i g h
vacuum in the chamber. The higher the vacuuming level,
the less air remains in the chamber and the bag, and the
higher the pressure dif fe rence to the environment.
If the selected vacuuming level has been reached, the
sealing bar is pressed against the silicone column on
the glass lid. During this, the bag is heat-sealed. Af ter a
s h o r t c o o l i n g t i m e , a i r f l ow s b a c k i n to t h e c h a m b e r,
creating a loud noise. During this process, the bag
s u d d e n l y c o n t r a c t s a n d e n c l o s e s t h e fo o d . T h e d r awe r ' s
glass lid then opens.
Dif fe rent degrees of vacuum can be created with
vacuuming levels 1 to 3. The degrees that are reached
here va r y depending on the use case: When vacuuming
in the cont ainer, the degrees of vacuum are lower and
therefore better suited for the par ticular food. When the
ex te r n a l va c u u m i n g a d a p to r i s a t t a c h e d , t h e va c u u m i n g
d r awe r a u to m a t i c a l l y d e te c t s w h i c h m o d e h a s j u s t b e e n
a c t i va te d .
S t r u c t u r e o f t h e v a c u u m i n g d r a w e r
C o n t r o l p a n e l
Vacuuming levels
1
2
3
Vacuuming in the bag
80%
95%
99%
Vacuuming containers and
bottles
50%
75%
90%
(
Safety glass cover
0
Stainless steel vacuuming chamber
8
Air outlet
@
Sealing bar
#
Symbol
Explanation
1
ÿ
Switch on and off
Switch the appliance on and off
2
°
Vacuuming level
Select the vacuuming level
Heat-seal the vacuuming bag prematurely
3
±
Heat-sealing time
Select the heat-sealing time
4
²
Start
Start the vacuuming process
³
Stop
Cancel the vacuuming process
5
¢
Drying
Carry out the pump drying process
…
Note
Refer to the fault table
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)