VITEK VT-1550SR - Инструкция по эксплуатации - Страница 84

Пароварки VITEK VT-1550SR - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 128
Загружаем инструкцию
background image

83

SRBSKI

Proveravjte namernice da li su gotove, probadajući ih. 

Kobasice treba probosti do pripremanja na pari. 

Koristite sveže ili suve trave u vreme pripremanja namernica da bi im dali bolji ukus. 

Namernice Stanje  Težina/

Količina 
komada 

Trava Vreme 

Pripremanja 

(minuti) 

Preporuka

Perad file,

bataci

250 g ( 4 

kom.)

450 g 

kari

ruzmarin 

majčina dušica

12 – 15 

30 - 35 

Odrežiti 

suvišnu 

masnoću 

Svinjetina pečenica, 

file, 

biftek ili 

šnicle 

400 g 

(4 kom., 

debljina 

2,5 cm) 

kari

balzam od 
balzam od 

limuna

majčina dušica

5 - 10 

Odrežiti 

suvišnu 

masnoću 

Govedina komadi 

file, 

delovi fle ili 

meso sa

buta 

250 g 

kari 

crvena paprika 

majčina dušica

8 - 10 

Odrežiti 

suvišnu 

masnoću 

RIBA I MORSKI PLODOVI

Riba je gotova, kada se meso odvoji od kostiju. 

Zamrznuta riba i morski plodovi mogu da se pripremaju bez prethodnog odmrzavanja, potrebno 
je samo povećati vreme ih pripremanja. 

Koristite komadiće limuna u vreme pripremanja ribe ili morskih plodova da bi im dodali bolji
ukus.

Namernice Stanje  Težina/

Količina 
komada 

Trava Vreme 

Pripremanj

(minuti) 

Preporuka

Mekušac Sveži 250g/400g 

majaran 

balzam od 

limuna

8 - 10 

Morski račić 

Sveži 

400 g 

balzam od 

limuna

beli luk 

6 Pripremati dok 

ne dobilju rozu 

boju 

Školjke Sveže  400g balzam od

limuna

beli luk 

8 - 10 

Pripremati dok 

se ne otvori

ljuštra 

Jastog Zamrznuti  2 kom 

(400 g svaki)

hren 

beli luk 

10 -22 

Pripremati dok 

ne dobilje

crvenu boju 

Ribni file 

Sveže, 

zamrznuto 

250 g 
250 g 

suhi senf 

majaran

10 – 12 

6 - 8 

Pripremati dok 

se ne odvoji na 

komade 

RIŽA 

Kada koristite posuda za kuvanje riže u rezervoaru za vodu vi trebate nasuti samo 
vodu, ali u posudu se može nasuti idruga tekućina, naprimer vino il buljon. Vi možete dodati u nju 
mirođije, isećeni luk, peršun, narezane gljive ili badem.

Vt-1550.qxp  16.12.2004  16:39  Page 83

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к VITEK VT-1550SR?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"