Bosch MFW 66020 - Инструкция по эксплуатации - Страница 19

Мясорубки Bosch MFW 66020 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 169
Загружаем инструкцию
background image

 19

 

en

 

Recipes and tips

Mincer Type CNFW6, 7, 8

Using the perforated disc 4.8 mm

 

– 300 g of fresh white bread

 

– 40 g of butter or margarine

 

– 200 ml of milk

 

– 2 eggs

 

– 1 tbs. of finely chopped onions

 

– Parsley, salt

 

– A little flour

Proccessing ingredients

 

Using the mincer, chop up the white 

bread (Type CNFW5, 6, 7) for approx. 

1 minute and (Type CNFW8) for approx. 

½ minute.

 

Add the finely chopped onions, a little 

parsley and butter and mix.

 

Whisk eggs, milk and salt and mix into 

the bread dough.

 

Leave the dough to prove for several 

minutes. Then knead again.

 

Shape the dumplings with wet hands. 

Roll dumplings in flour.

 

Place dumplings in boiling water and 

leave to simmer for approx. 20 minutes. 

Do not bring to the boil!

Sausage filler attachment

 

Soak natural casing in lukewarm 

water for approx. 10 minutes before 

processing.

 

Do not overfill sausages, otherwise 

the sausages may burst while they are 

being boiled or fried.

 

The nozzles can also be used without 

casings! Coat sausage meat with 

breadcrumbs and then fry.

Kebbe attachment

Recipe for stuffed kebbe
Dough pocket:

 

– 500 g of lamb, cut into strips

 

– 500 g of bulgur wheat,  

washed and drained

 

– 1 small onion, chopped

 

Pass lamb and wheat alternately 

through the fine perforated disc of the 

mincer attachment.

 

Mix the dough thoroughly, mix in the 

onion.

 

Pass the mixture twice more through the 

mincer attachment.

Filling:

 

– 400 g of lamb, cut into strips

 

– 2 medium-sized onions, chopped

 

– 1 tablespoon of oil

 

– 1 tablespoon of flour

 

– 2 teaspoons of pimento

 

– Salt and pepper

 

Pass lamb through the fine perforated 

disc of the mincer attachment.

 

Fry onions until golden brown.

 

Add lamb and fry until well done.

 

Add remaining ingredients. Braise 

everything for approx. 1-2 minutes.

 

Pour off excess fat.

 

Leave the filling to cool down.

Preparing the kebbe:

 

Pass mixture for dough pockets through 

the kebbe attachment.

 

Divide the hollow strand of dough into 

pieces approx. 7.5 cm in length.

 

Seal one end of the dough pocket.

 

Press a little stuffing into the opening 

and also seal the other end of the dough 

pocket.

 

Heat oil (approx. 180 °C) and deep-fry 

the dough pockets for approx. 6 minutes 

until golden brown.

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Bosch MFW 66020?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"