Мультиварки Vitesse VS-521 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

P/3
P/4
Maintenance
●
Please always unplug the power supply before cleaning the appliance.
●
After use, take out the inner pot for cleaning, and dry it with dry soft cloth.
●
Use half-dry cloth to clean the body of the appliance by wiping. NEVER wash the body
of the appliance with water, and NEVER soak the appliance into water, otherwise,
failure or damage or electric shock hazard may occur.
●
Never clean the pot with any metal tools or other hard tools to avoid damage to the
non-stick coating.
●
Dry the water collecting area with absorbing cloth and clear off the water in the water
collector each time after use to maintenance perfect cooking result.
●
Any rice or other residual stuck on the surface of the
temperature sensor or the heating disk may affect
the cooking result. Please clean it slightly with fine
sand-paper and wipe it with dry cloth.
●
Please dry the body and keep it in dry surrounding
when the appliance is not in use.
Handle
Steam valve
Bottom case
Sealing ring
Lid
Inner pot
Body
Control panel
Button to
open the lid
Spare part name
www.vitesse.ru
Содержание
- 10 Устройство прибора; Схема прибора; Аксессуары; Крышка; Панель управления; Кнопка «ЧАС
- 11 Дисплей; ЭКСПЛУАТАЦИЯ ПРИБОРА; ПОДГОТОВКА К РАБОТЕ; ViTESSE
- 15 Примечание; ТЕХНИЧЕСКИЕ ХАРАКТЕРИСТИКИ
- 16 Первые блюда; Борщ; ОБЩИЕ УСТАНОВКИ ВРЕМЕНИ ПРИГОТОВЛЕНИЯ
- 17 Рассольник; Приготовление; Плов
- 18 Мясо тушеное с фасолью; Курица, запеченная в сметане
- 19 Йогурт; Голубцы
- 20 Выпечка; пачки; VITESSE Home; ДЛЯ ЗАМЕТОК; Творожный пирог