Vitek VT-4280 - Инструкция по эксплуатации - Страница 56

Мультиварки Vitek VT-4280 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 60
Загружаем инструкцию
background image

56

Română

Program

Timpul de 

preparare 

implicit

Timpul de preparare 

posibil

Start 

amânat

Încălzire

Poziția 

capacului

Fierbere

30 min.

5  min. – 5  ore

închis

Fondue

20 min.

15  min. – 40  min.

deschis

Coacere

45 min.

20  min. – 2  ore

închis

Omletă

30 min.

20  min. – 1  oră 

închis

Pilaf

30 min.

20  min. – 2  ore

închis

La abur

30 min.

5  min. – 2  ore

închis

Piftie

2 ore

1  oră – 8  ore

închis

Pâine

30 min.

30  min. – 2  ore

închis

Jeleu

20 min.

10  min. – 1  oră

închis

Supă

1 oră

30  min. – 4  ore

închis

Fierbere 

înăbuşită

2 ore

1  oră – 6  ore

închis

Sos

5 min.

5  min. – 30  min.

deschis

Compot

10 min.

5  min. –  40  min.

deschis

Bujeniţă

2 ore

1  oră – 4  ore

închis

Paste

20 min.

15  min. – 40  min.

deschis

Sarmale

20 min.

15  min. – 1  oră

închis

Alimente 

pentru sugari

30 min.

15  min. – 2  ore

deschis sau 

închis

Dulceață

30 min.

10  min. – 4  ore

deschis

Pelmeni

25 min.

15  min. – 30  min.

deschis

Încălzire

10 min.

10  min. – 1  oră

— 

închis

Friptură

1 oră

1  oră – 3  ore

— 

închis

Brânză

1 oră

1  oră – 5  ore

închis

Ciocolată 

caldă

10 min.

10  min. – 30  min.

deschis

Multibucătar 

30 min.

5 min.  – 6 ore

temperatura de preparare  

a alimentelor de la  

30°C până la 160°С.

deschis sau 

închis

Remarcă:

– 

rezultatul preparării alimentelor în regimul 

programelor automate depinde de 

cantitatea alimentelor și cantitatea lichidului 

adăugat, precum și de temperatura 

alimentelor;

– 

temperatura alimentelor înainte de 

prepararea lor trebui să fie de 20-25 °C;

– 

setarea duratei timpului de preparare nu este 

disponibilă pentru programul „Orez”;

– 

urmăriți gradul de preparare a orezului în 

procesul de preparare, dacă este necesar 

amestecați orezul cu spatula din plastic (22) 

sau lingura pentru orez (23).

MODIFICAREA TIMPULUI DE FUNCȚIONARE 

AL PROGRAMELOR DE PREPARARE ALE 

ALIMENTELOR

– 

După selectarea programului de preparare pe 

afișajul (15) se vor afișa simbolurile numerice 

ale timpului de funcționare al programului 

setat implicit.

– 

Pentru a schimba timpul de funcționare al 

programului de preparare selectat, apăsați 

unul din butoanele (12 sau 18) „+” sau „-”.

– 

După schimbarea timpului de funcționare 

al programului apăsați butonul (16) „Start/

Stop”, în acest caz pe afișajul (15) indicatorul 

butonului (16) va ilumina în continuu și va 

IM VT-4280.indd   56

29.03.2018   15:55:56

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Vitek VT-4280?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"