Мультиварки TEFAL CY621D34 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

82
Fluid
Firm
Sweet
Acidic
6h
7h
8h
9h
10h
11h
12h
Yogurts can be kept max 7 days in refrigerator.
***Browning function
You can add oil firstly and then the ingredients, or you can also add oil
and ingredient at the same time.
We suggest not to fry more than 30 minutes in order to avoid oil
temperature going too high.
****DIY Chef function
– Thanks to this function, you are free of choice regarding the cooking
time and temperature, but also the lid position.
– Be aware that to use pressure cooking, there must be liquid in the cooking
pot and the temperature must be higher than a certain temperature
(between 100 to 120 degrees). Also the lid must be closed and locked.
If you don’t respect all those conditions, the appliance will start cooking
without pressure, at the selected temperature.
– There are 4 settings that keep in memory the last cooking settings. At
the first use there is no setting in memory and the machine propose the
default time and temperature. You can also select an existing program
and change its parameters.
3. Pressure state.
• An EPC (electrical pressure Cooker) is an electric pan with an hermetic lid
and a special valve, that allows to cook the food under pressure, which
saves cooking time and makes the stiff foods soft.
• The following programs cook automatically under pressure: “Rice/
Cereals”, “Porridge”, “Pilaf”, “Beans”, “Pasta” (1st step), “Steam”, “Stew”,
“Soup”,” Boiling”, “Reheat”. For DIY function you will enter a cooking
pressure state if you select at least 100°C, with the lid closed and locked.
• Once you have selected your program, the time to reach the pressure
will depend on the amount of food and liquids in the cooking pot. The
lid must be closed and locked to reach a pressure state: as the appliance
is hermetically closed, when the temperature increases, the liquid inside
forms steam which raises the pressure in the pot (thus when preparing
with pressure there should be always liquid inside the bowl).
Содержание
- 11 давлением. Порядок действий см. в инструкции
- 15 ПЕРЕД ПЕРВЫМ ИСПОЛЬЗОВАНИЕМ; Снимите упаковку и откройте крышку
- 16 ИНСТРУКЦИЯ ПО ЭКСПЛУАТАЦИИ
- 17 ФУНКЦИИ УСТРОЙСТВА
- 19 Молоко
- 23 таблице 1
- 25 При выходе пара не подносите руки к клапану ограничения
- 26 ОЧИСТКА И ОБСЛУЖИВАНИЕ
- 27 УСТРАНЕНИЕ НЕИСПРАВНОСТЕЙ И РЕМОНТ
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)