Kenwood MX270_MX271_MX275_MX276_MX277_KM270 - Инструкция по эксплуатации - Страница 93

Миксеры Kenwood MX270_MX271_MX275_MX276_MX277_KM270 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 183
Загружаем инструкцию
background image

PATISSIER MX270 SERIE & KM270 SERIE

Kage- og dessertopskrifter

Valnøddekage med chokoladestykker

6 personer
1 kage

75 g sukker

1 tsk vaniljeessens

85 g hvedemel

2 spsk korender eller rosiner

1 tsk bagepulver

25 g hakkede valnødder

4 spsk majsstivelse

revet skal af 

1

2

citron

130 g blødt smør

3 spsk chokoladeknapper

2 æg

flormelis til pynt

1 Varm ovnen op til 180°. Smør en aflang kageform (450 g), og beklæd den med bagepapir.

Drys 2 tsk af sukkeret i formen og ryst den, så sukkeret fordeler sig på siderne og i bunden af
formen. 

2 Sigt mel, bagepulver og majsstivelse ned i en røreskål. Rør smørret blødt med det kraftige

piskeris ved hastighed 10-12. Tilsæt den resterende mængde sukker, og fortsæt med at røre,
indtil blandingen er lys og luftig. Rør æggene i lidt efter lidt, og tilsæt lidt mel for at undgå, at
æggene koagulerer.

3 Fold forsigtigt den resterende melblanding i, rør ikke for meget. Fold vaniljeessens, korender

eller rosiner, valnødder, revet citronskal og chokoladeknapper i. Ingredienserne skal blandes
godt.

4 Hæld blandingen over i formen, og bag i 45-50 minutter. Lad kagen køle af i formen i 15

minutter, og lad den derefter køle helt af på en bagerist. Drys et jævnt lag flormelis over før
servering.

Syllabub med brombær

4-6 personer

300 g modne brombær

3 dl piskefløde

75 g sukker

1

4

dl cognac

fintrevet skal og saft af 

1

2

citron

1 Mos brombærrene med sukker og revet citronskal med det kraftige piskeris ved hastighed 6,

indtil du får en ujævn, tyndtflydende blanding. Rør citronsaft og fløde i. 

2 Udskift det kraftige piskeris med det almindelige piskeris, og pisk blandingen ved hastighed

10. Tilsæt cognacen, når blandingen begynder at tykne. Fortsæt med at piske, indtil
blandingen er tyk og let, men ikke for stiv. 

3 Kom blandingen i portionsglas. Server syllabub'en straks, eller stil den i køleskabet, indtil den

skal spises.

90

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Kenwood MX270_MX271_MX275_MX276_MX277_KM270?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"