Kenwood MX270_MX271_MX275_MX276_MX277_KM270 - Инструкция по эксплуатации - Страница 10

Миксеры Kenwood MX270_MX271_MX275_MX276_MX277_KM270 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 183
Загружаем инструкцию
background image

gingerbread

serves 8

300g (10oz) plain flour

100g (4oz) light brown

10ml (2tsp) ground ginger

muscovado sugar

5ml (1tsp) mixed spice

150ml (

1

4

pint) milk

2.5ml (

1

2

tsp) baking powder

2 eggs

7.5ml (1

1

2

tsp) bicarbonate of soda

100g (4oz) drained stem ginger

100g (4oz) butter

in syrup, thinly sliced

50g (2oz) treacle

30ml (2tbsp) stem ginger syrup or 

150 g (5oz) golden syrup

warmed golden syrup, to serve

1 Preheat the oven to 170°C/325°F/Gas Mark 3. Grease and line a 18cm (7 inch) square cake

tin. Sift the flour, ground ginger, mixed spice, baking powder and bicarbonate of soda into the
bowl.

2 Place the butter, treacle, golden syrup and sugar in a small saucepan and heat gently, stirring

occasionally, until butter is melted.

3 Using the beater on speed 2, mix the melted mixture, milk, eggs and 75g (3oz) of stem ginger

into the dry ingredients until well combined. Pour into the prepared tin and sprinkle over the
remaining stem ginger.

4 Bake for 1-1

1

4

hours, or until risen and just firm. Leave to cool in the tin for 10 minutes and

turn out onto a wire rack and allow to cool completely. Cut into 8 pieces. Serve drizzled with a
little of the stem ginger syrup or warmed golden syrup.

raspberry streuselkucken

serves 6-8

250g (9oz) self-raising flour

75g (3oz) ground almonds

5ml (1tsp) ground cinnamon

1 egg

175g (6oz) butter, softened

350g (12oz) raspberries 

100g (4oz) caster sugar

5ml (1tsp) cornflour

1 Preheat the oven to 200°C/400°F/Gas Mark 6. Grease a 23 cm (9inch) round cake tin. Place

the flour, cinnamon and butter in the bowl, using the beater on speed 2 mix together until the
mixture starts to stick together.

2 Add the caster sugar and ground almonds and mix to a coarse, crumbly texture. Do not over

mix.

3 Weigh 175g (6oz) of the mixture and set aside. Add the egg to the remainder and using the

beater mix to a dough. 

4 Transfer to the prepared tin and using a metal spoon and fingers press over the base and

about 2.5cm (1 inch) up the sides of the tin.

5 Toss together the raspberries and cornflour and place in the tin.
6 Sprinkle over the reserved crumble mixture and bake for 25-30 minutes, or until golden. Leave

to cool for the 30 minutes and then remove from tin and place on a wire rack to cool.

PATISSIER MX270 SERIES & KM270 SERIES

recipes

7

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Kenwood MX270_MX271_MX275_MX276_MX277_KM270?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"