Микроволновые печи Samsung MS30T5018UF - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

O'zbek 37
Taom ta
yy
orlash bo
'yicha y
o'riqnoma
Yangi uzilgan sabzavotlarni tayyorlash bo'yicha ko'rsatmalar
Qopqoqli issiqqa chidamli shishadan qilingan mos kosadan foydalaning. Aralashmaning har 250 grammiga
boshqacha tavsiya qilinmagan hollarda 30-45 ml (2-3 qoshiq) suv qo‘shing - jadvalga qarang. Qopqoqni yopgan
holda jadvalda ko'rsatilgan eng kam vaqt davomida tayyorlang. Keyin istalgan natijani olguncha tayyorlashni davom
ettiring. Tayyorlash vaqtida bir marta va tayyorlash nihoyasiga yetgandan keyin bir marta aralashtiring. Tayyorlash
nihoyasiga yetgandan keyin tuz, ziravorlar yoki sariyog' qo'shing. 3 daqiqa kutish vaqtida yopib qo‘ying.
Maslahat:
Yangi uzilgan sabzavotlarni bir xil o'lchamdagi bo'laklarga kesing. Sabzavotlar qanchalik mayda bo'lsa,
taom shunchalik tez tayyor bo'ladi.
Oziq-ovqat
Porsiya hajmi
Quvvat
Vaqt (daq.)
Brokkoli
250 g
500 g
1000 Vt
4-5
7-8
Ko'rsatmalar
Bir xil o'lchamdagi to'pgullar tayyorlang. To'pgullarni poyalari bilan taomning markaziga
joylashtiring. 3 daqiqa kuting.
Bryussel karami
250 g
1000 Vt
6-6½
Ko'rsatmalar
60-75 ml (4-5 qoshiq) sovuq suv qo‘shing. 3 daqiqa kuting.
Sabzi
250 g
1000 Vt
4½-5
Ko'rsatmalar
Sabzini bir xil o'lchamlarda to'g'rang. 3 daqiqa kuting.
Gulkaram
250 g
500 g
1000 Vt
5-5½
7½-8½
Ko'rsatmalar
Bir xil o'lchamdagi to'pgullar tayyorlang. Katta to'pgullarni ikkiga bo'ling. To'pgullarni
poyalari bilan taomning markaziga joylashtiring. 3 daqiqa kuting.
Qovoqchalar
250 g
1000 Vt
4-4½
Ko'rsatmalar
Qovoqchani mayda qilib to'rg'ang. 30 ml (2 osh qoshiq) suv yoki bir bo'lak sariyog'
qo'shing. Yumshoq bo'lgunicha tayyorlang. 3 daqiqa kuting.
Oziq-ovqat
Porsiya hajmi
Quvvat
Vaqt (daq.)
Baqlajon
250 g
1000 Vt
3½-4
Ko'rsatmalar
Baqlajonni mayda qilib to'rg'ang va 1 osh qoshiq limon sharbati seping. 3 daqiqa
kuting.
Porey piyozi
250 g
1000 Vt
4-4½
Ko'rsatmalar
Porey piyozini mayda qilib to'g'rang. 3 daqiqa kuting.
Qo'ziqorin
125 g
250 g
1000 Vt
1½-2
2½-3
Ko'rsatmalar
Mayda butun va maydalangan qo'ziqorinlarni tayyorlang. Suv qo'shmang. Limon
sharbatini seping. Tuz va murch qo'shing. Dasturxonga tortishdan avval suyuqlik
quying. 3 daqiqa kuting.
Piyoz
250 g
1000 Vt
5-5½
Ko'rsatmalar
Piyozni to'g'rang yoki ko'ndalangiga kesing. Faqat 15 ml (1 osh qoshiq) sovuq suv
qo'shing. 3 daqiqa kuting.
Qalampir
250 g
1000 Vt
4½-5
Ko'rsatmalar
Garmdorini mayda qilib to'g'rang. 3 daqiqa kuting.
Kartoshka
250 g
500 g
1000 Vt
4-5
7-8
Ko'rsatmalar
Tozalangan kartoshkani torting va taxminan bir xil o'lchamlarda qilib ikkiga yoki to'rtga
bo'ling. 3 daqiqa kuting.
Bryukva
250 g
1000 Vt
5½-6
Ko'rsatmalar
Bryukvani mayda qilib to'g'rang. 3 daqiqa kuting.
MS30T5018UF_BW_DE68-04598M-00_UZ.indd 37
MS30T5018UF_BW_DE68-04598M-00_UZ.indd 37
13/9/2021 1:32:04 PM
13/9/2021 1:32:04 PM
Содержание
- 2 Содержание
- 3 Инструкции по технике безопасности; ВАЖНЫЕ ИНСТРУКЦИИ ПО ТЕХНИКЕ БЕЗОПАСНОСТИ
- 5 Общие правила техники безопасности
- 6 Меры предосторожности при работе с микроволновыми приборами
- 7 Ограниченная гарантия
- 8 Установка; Принадлежности; Место установки
- 9 Обслуживание; Очистка; Уход в случае длительного неиспользования
- 10 Функции микроволновой печи; Микроволновая печь
- 11 Использование микроволновой печи; Принцип работы микроволновой печи; Проверка работы микроволновой печи
- 12 Приготовление/разогрев пищи
- 13 Установка времени
- 14 Настройка времени приготовления пищи
- 15 Использование режима 3D Разморозка
- 16 Использование пара для здорового питания
- 19 Использование режима Десерты
- 22 Использование режима Домашние рецепты
- 33 Использование режима Блокировка управления
- 34 Руководство по приготовлению пищи в стеклянной пароварке
- 35 Руководство по выбору посуды
- 36 Руководство по приготовлению пищи; Микроволны
- 38 Разогрев
- 39 Разогрев жидкостей
- 41 Разморозка
- 42 Полезные советы
- 43 Устранение неисправностей и информационные коды
- 46 Технические характеристики; Информационный код
- 106 Mikroto‘lqinli pech xususiyatlari; Boshqaruv paneli