Микроволновые печи Samsung MS30T5018UF - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

O'zbek 27
M
ik
rot
o‘
lqinli pechni ishla
tish
2. Sho'rva
Kod/Taom
Porsiya hajmi
Tarkibi
2-1
Yormali kasha
250-300 g
40 g suli yormasi, 250 ml sut, 40 g sariyog‘, 2 qoshiq shakar,
2 ta biskvit, qora qorag‘at yoki xo‘jag‘at
Ko'rsatmalar
Suli yormasini chuqur idishga solib, shakar qo‘shing. Sovuq sut quyib, aralashtiring.
Qopqoq bilan yoping. Ularni mikroto‘lqinli pechga qo‘ying.
СТАРТ/+30сек (BOSHLASH/+30s)
tugmasini bosing. Pishayotgan paytida biskvitlarni
yirik bo‘laklarga bo‘ling. Pishganidan so‘ng yormaga sariyog‘ qo‘shing. Yormaning ustiga
biskvit bo‘laklarini qo‘yib, reza meva bilan bezatgan holda dasturxonga torting.
2-2
Go'shtli solyanka
500-600 g
150 g dudlangan go‘sht, 1 ta kichkina sosiska,
1 ta kichkina tuzlangan bodring, 1 ta o‘rtacha piyoz, 50 g zaytun,
1–1½ qoshiqcha kavar, suvi bilan, 2 qoshiq tomat pyuresi,
250-300 ml tayyor bulyon
Ko'rsatmalar
Dudlangan go‘shtni yupqa kesimda, sosiskani yupqa halqalar shaklida, piyozni
esa yarim halqa shaklida to‘g‘rang. Bulyonni sopol yoki shisha idishga solib,
ustida tomat pyuresi va to‘g‘ralgan piyozni soling. Mikroto‘lqinli pechga solib,
СТАРТ/+30сек (BOSHLASH/+30s)
tugmasini bosing. Signal berilganida chiqarib oling
va sosiska bilan dudlangan go‘shtni qo‘shing. Keyin yupqa qalamchalangan bodring,
zaytun, kavarni qo‘shib, hammasini aralashtiring.
Mikroto‘lqinli pechga solib, yana
СТАРТ/+30сек (BOSHLASH/+30s)
tugmasini bosing.
Dasturxonga tortishdan avval 2-3 daqiqa kuting.
Kod/Taom
Porsiya hajmi
Tarkibi
1-17
Go'sht bilan
qiymalangan
bulg'or qalampiri
200-250 g
3 ta bulg‘or qalampiri, 150 g aralash qiyma go‘sht,
60 g chala qaynatilgan guruch, 1 stakan suv, 1½ qoshiq tomat
pastasi, 1 qoshiq un, ta’bga ko‘ra tuz, qalampir
Ko'rsatmalar
Masalliqni tayyorlash: qiyma go‘shtni kosada qaynatilgan guruch bilan aralashtiring,
ta’bga ko‘ra qalampir va tuz qo‘shing.
Bulg‘or qalampiri orqasini olib tashlab, urug‘ini va ichidagi pardalarini tozalang. Har bir
bulg‘or qalampiriga qiyma solib, yaxshilab zichlang. Keyin chuqur kosaga solib, qopqoq
bilan yoping. Ularni mikroto‘lqinli pechga qo‘ying.
СТАРТ/+30сек (BOSHLASH/+30s)
tugmasini bosing. Signal berilganidan so‘ng chiqarib
olib, ustiga qayla quying. Ularni mikroto‘lqinli pechga qo‘ying.
Yana
СТАРТ/+30сек (BOSHLASH/+30s)
tugmasini bosing.
Qaylani tayyorlash: Unga tomat pastasi va suv quyib aralashtiring, ta’bga ko‘ra tuz va
qalampir qo‘shing.
1-18
Dudlangan losos
steyki
300-400 g
Tarkibi
200 g losos, 2,5 ml limon sharbati, 2,5 g of limon po’sti, 20 g rozmarin,
300 ml suv, ta’bga ko‘ra tuz
Ko'rsatmalar
Baliqni chaying va bo‘laklang. Yengil tuzlang va yangi siqilgan limot sharbatidan
tomchilating, ustidan limot etini seping. 5-7 daqiqa tursin. Qolipga 0,5 sm balandlikda
suv quying, baliq bilan rozmarin shoxchasini soling. Ularni qopqoq bilan mikroto‘lqinli
pechga qo‘ying.
СТАРТ/+30сек (BOSHLASH/+30s)
tugmasini bosing. Tayyorlagandan
keyin 2-3 daqiqa kuting.
MS30T5018UF_BW_DE68-04598M-00_UZ.indd 27
MS30T5018UF_BW_DE68-04598M-00_UZ.indd 27
13/9/2021 1:32:03 PM
13/9/2021 1:32:03 PM
Содержание
- 2 Содержание
- 3 Инструкции по технике безопасности; ВАЖНЫЕ ИНСТРУКЦИИ ПО ТЕХНИКЕ БЕЗОПАСНОСТИ
- 5 Общие правила техники безопасности
- 6 Меры предосторожности при работе с микроволновыми приборами
- 7 Ограниченная гарантия
- 8 Установка; Принадлежности; Место установки
- 9 Обслуживание; Очистка; Уход в случае длительного неиспользования
- 10 Функции микроволновой печи; Микроволновая печь
- 11 Использование микроволновой печи; Принцип работы микроволновой печи; Проверка работы микроволновой печи
- 12 Приготовление/разогрев пищи
- 13 Установка времени
- 14 Настройка времени приготовления пищи
- 15 Использование режима 3D Разморозка
- 16 Использование пара для здорового питания
- 19 Использование режима Десерты
- 22 Использование режима Домашние рецепты
- 33 Использование режима Блокировка управления
- 34 Руководство по приготовлению пищи в стеклянной пароварке
- 35 Руководство по выбору посуды
- 36 Руководство по приготовлению пищи; Микроволны
- 38 Разогрев
- 39 Разогрев жидкостей
- 41 Разморозка
- 42 Полезные советы
- 43 Устранение неисправностей и информационные коды
- 46 Технические характеристики; Информационный код
- 106 Mikroto‘lqinli pech xususiyatlari; Boshqaruv paneli