Микроволновые печи Samsung MS30T5018UF - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

24 O'zbek
M
ik
rot
o‘
lqinli pechni ishla
tish
Mikroto‘lqinli pechni ishlatish
Kod/Taom
Porsiya hajmi
Tarkibi
1-7
Olxo'ri qoqili tovuq
oyoqchalari
300-350 g
2 ta tovuq soni, 1 ta mayda sabzi, ½ piyoz, 80-90 g danagi olingan
olxo‘ri, 1 stakan bulyon yoki suv, 2 ta ko‘kpiyoz, ta’bga ko‘ra tuz
Ko'rsatmalar
Piyoz va sabzini yuvib, arching va yupqa qilib to‘g‘rang. Chuqur tarelkaga yoying. Tovuq
soniga tuz sepib, to‘g‘ralgan sabzavotlarning ustiga qo‘ying. Olxo‘rini ustidan qo‘yib,
bulyon quying. Ularni mikroto‘lqinli pechga qo‘ying.
СТАРТ/+30сек (BOSHLASH/+30s)
tugmasini bosing. Signal berilganidan so‘ng ularni
oling. Tovuq sonini ag‘darib, mikroto‘lqinli pechga soling.
Yana СТАРТ/+30сек (BOSHLASH/+30s) tugmasini bosing. Pishganidan so‘ng ustiga
to‘g‘ralgan ko‘kpiyoz seping.
1-8
Xantal sousi
qo'shilgan cho'chqa
bo'yni
500-600 g
250 g cho‘chqa lahmi, 1 ta sabzi, 1 ta piyoz, 1 qoshiq un,
2 qoshiq donador xantal, 100 g quyuq smetana,
150 ml aralashtirilgan bulyon, tuz, ta’bga qarab murch
Ko'rsatmalar
Cho‘chqa go‘shtini yuvib, quriting va gulyashga o‘xshatib maydalang. Piyoz va sabzini
archib, yo‘g‘on qalamcha qilib kesing va go‘sht bilan kosaga soling. Ularni mikroto‘lqinli
pechga qo‘ying.
СТАРТ/+30сек (BOSHLASH/+30s)
tugmasini bosing. Signal
berilganidan so‘ng ularni oling. Go‘shtga qaylani quyib, aralashtiring. Ularni mikroto‘lqinli
pechga qo‘ying. Yana
СТАРТ/+30сек (BOSHLASH/+30s)
tugmasini bosing.
Qaylani tayyorlash: smetanani xantal, un va bulyon bilan alohida aralashtiring, ta’bga
ko‘ra tuz va murch qo‘shing.
Kod/Taom
Porsiya hajmi
Tarkibi
1-5
Moskvacha baliq
500-600 g
250 g oq go‘shtli baliq (treska yoki sudak), 2 ta qaynatilgan
kartoshka, 4 ta shampinon, 1 qoshiq sabzavot yog‘i, 60 g pishloq,
100 g quyuq smetana, 1 ta dafna bargi, tuz, ta’bga ko‘ra qalampir
Ko'rsatmalar
Shampinonlarni yaxshilab yuvib, quriting va arching. To‘g‘rang. Baliqni mayda bo‘laklarga
bo‘lib, tarelkaga qo‘ying. Ozgina tuz va qalampir sepib, ustiga qo‘ziqorin bo‘laklari va
dafna bargini qo‘yib, sabzavot yog‘i seping. Ularni mikroto‘lqinli pechga qo‘ying.
СТАРТ/+30сек (BOSHLASH/+30s)
tugmasini bosing. Pishayotgan paytida pishloqni
yirik qirg‘ichdan o‘tkazing. Signal berilganidan so‘ng ularni oling. Smetanani baliq ustiga
qo‘ying, atrofiga qaynatilgan kartoshkalarni qo‘ying, ustiga pishloqni seping, qalampir
seping. Ularni mikroto‘lqinli pechga qo‘ying.
Yana
СТАРТ/+30сек (BOSHLASH/+30s)
tugmasini bosing.
1-6
Yojiki
300-400 g
200 g qiyma go‘sht, 80-90 g pishirilgan guruch, 1 ta o‘rtacha piyoz,
1 ta pomidor, 1 ta tuxum, 1 dona sarimsoq, tuz, ta’bga ko‘ra murch
Ko'rsatmalar
Pomidor va piyozni mayda kubik shaklida to‘g‘rang, sarimsoqni yanching.
Tayyorlangan sabzavotlarni mol go'shti qiymasi bilan idishga soling va ustiga tuxum solib
ezing. Tuz va murch qo'shing. Guruchni qo‘shib, yaxshilab aralashtiring. Qiyma go‘shtdan
olxo‘ri hajmidagi kichik dumaloqlar yasab, keng idishga soling.
Mikroto‘lqinli pechga solib,
СТАРТ/+30сек (BOSHLASH/+30s)
tugmasini bosing. Tayyor
bo‘lgach, dasturxonga tortishdan oldin 2-3 daqiqaga qo‘yib qo‘ying.
MS30T5018UF_BW_DE68-04598M-00_UZ.indd 24
MS30T5018UF_BW_DE68-04598M-00_UZ.indd 24
13/9/2021 1:32:02 PM
13/9/2021 1:32:02 PM
Содержание
- 2 Содержание
- 3 Инструкции по технике безопасности; ВАЖНЫЕ ИНСТРУКЦИИ ПО ТЕХНИКЕ БЕЗОПАСНОСТИ
- 5 Общие правила техники безопасности
- 6 Меры предосторожности при работе с микроволновыми приборами
- 7 Ограниченная гарантия
- 8 Установка; Принадлежности; Место установки
- 9 Обслуживание; Очистка; Уход в случае длительного неиспользования
- 10 Функции микроволновой печи; Микроволновая печь
- 11 Использование микроволновой печи; Принцип работы микроволновой печи; Проверка работы микроволновой печи
- 12 Приготовление/разогрев пищи
- 13 Установка времени
- 14 Настройка времени приготовления пищи
- 15 Использование режима 3D Разморозка
- 16 Использование пара для здорового питания
- 19 Использование режима Десерты
- 22 Использование режима Домашние рецепты
- 33 Использование режима Блокировка управления
- 34 Руководство по приготовлению пищи в стеклянной пароварке
- 35 Руководство по выбору посуды
- 36 Руководство по приготовлению пищи; Микроволны
- 38 Разогрев
- 39 Разогрев жидкостей
- 41 Разморозка
- 42 Полезные советы
- 43 Устранение неисправностей и информационные коды
- 46 Технические характеристики; Информационный код
- 106 Mikroto‘lqinli pech xususiyatlari; Boshqaruv paneli