Микроволновые печи Samsung MS30T5018UF - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

26 O'zbek
M
ik
rot
o‘
lqinli pechni ishla
tish
Mikroto‘lqinli pechni ishlatish
Kod/Taom
Porsiya hajmi
Tarkibi
1-15
Pomidor va
pishloqli sudak
650-750 g
400 g sudak filesi, 200 g suluguni, 2 ta pomidor,
2 qoshiq zaytun moyi, ta’bga ko‘ra oq qalampir, sarimsoq va tuz
Ko'rsatmalar
Sudak biqinini 4 bo‘lakka bo‘ling, qalampir, sarimsoq, tuz, zaytun moyi bilan ishqalang,
keyin 5-7 daqiqa tursin. Pomidorni 4 ta katta idishga to‘g‘rang, moylangan qolipga soling,
ustidan baliqni soling va yana pomidor qo‘ying.
Mikroto‘lqinli pechga solib,
СТАРТ/+30сек (BOSHLASH/+30s)
tugmasini bosing. Signal
berilganidan so‘ng ularni oling. Pishloqni qo‘shib, mikroto‘lqinli pechga soling.
СТАРТ/+30сек (BOSHLASH/+30s)
tugmasini bosing. Tayyorlagandan keyin 2-3 daqiqa
kuting.
1-16
Sabzavotlar bilan
pishirilgan forel
300-400 g
1 ta kichkina gulmohi filesi, ½ sabzi (qaynatib olingan),
2 ta rayhon shoxchasi, 1 ta piyozcha, 1 ta pomidorcha, ½ limon,
1 qoshiq sabzavot yog‘i, tuz, ta’bga ko‘ra murch
Ko'rsatmalar
Sabzi va piyozni yupqa to‘g‘rang, pomidorni halqa-halqa qilib to‘g‘rang. Rayhon
barglarini ajrating. Gulmohi filesini tarelkaga yoyib, tuz va murch qo‘shing. Tayyorlangan
sabzavotlarni ustidan yoyib chiqing (avval sabzini, keyin qolgan masalliqlarni qatlam-
qatlam qilib.) Baliq moyi quying, ustidan qirilgan limon po‘stini seping. Mikroto‘lqinli
pechga solib,
СТАРТ/+30сек (BOSHLASH/+30s)
tugmasini bosing. Tayyorlagandan
keyin 2-3 daqiqa kuting.
Kod/Taom
Porsiya hajmi
Tarkibi
1-13
Sariyog' va tuxum
sousi qo'shilgan
qaynatilgan treska
400-500 g
300 g gulmohi filesi, 2 ta piyoz, 1 ta sabzi, 2 ta dafna bargi,
1 qoshiq eritilgan sariyog‘, 1 qoshiqcha maydalangan ko‘kat,
ta’bga ko‘ra tuz va ziravorlar
Ko'rsatmalar
Piyoz va sabzini arching va maydalang. Dafna bargi va suv qo‘shing.
Mikroto‘lqinli pechga solib,
СТАРТ/+30сек (BOSHLASH/+30s)
tugmasini bosing. Signal
berilganidan so‘ng ularni oling. Baliqqa tuz, qalampirni qo‘shing va baliqni sabzavotlar
ichiga soling. Mikroto‘lqinli pechga solib,
yana
СТАРТ/+30сек (BOSHLASH/+30s)
tugmasini bosing. Pishganidan keyin sous bilan
dasturxonga torting.
Qaylani tayyorlash: Tuxumni archib, maydalang. Sariyog‘, maydalangan ko‘kat va 5 qoshiq
baliq bulyoni bilan aralashtiring.
1-14
Sabzavotlar bilan
dimlangan kurka
go'shti
400-450 g
200 g of kurka filesi, ½ sabzi, ½ kichkina sukkini, ½ piyoz,
250 ml bulyon, tuz, ta’bga ko‘ra murch
Ko'rsatmalar
Sabzavotlarni yuvib, sukkini va sabzini doiraviy shaklda o‘rtacha o‘lchamda to‘g‘rang.
Sabzavotlarni chuqur idishga solib, ustidan to‘g‘ralgan kurka go‘shtini qo‘ying va bulyon
quying. Ta’bga ko‘ra tuz va qalampir qo‘shing. Mikroto‘lqinli pechga solib,
СТАРТ/+30сек (BOSHLASH/+30s)
tugmasini bosing.
MS30T5018UF_BW_DE68-04598M-00_UZ.indd 26
MS30T5018UF_BW_DE68-04598M-00_UZ.indd 26
13/9/2021 1:32:03 PM
13/9/2021 1:32:03 PM
Содержание
- 2 Содержание
- 3 Инструкции по технике безопасности; ВАЖНЫЕ ИНСТРУКЦИИ ПО ТЕХНИКЕ БЕЗОПАСНОСТИ
- 5 Общие правила техники безопасности
- 6 Меры предосторожности при работе с микроволновыми приборами
- 7 Ограниченная гарантия
- 8 Установка; Принадлежности; Место установки
- 9 Обслуживание; Очистка; Уход в случае длительного неиспользования
- 10 Функции микроволновой печи; Микроволновая печь
- 11 Использование микроволновой печи; Принцип работы микроволновой печи; Проверка работы микроволновой печи
- 12 Приготовление/разогрев пищи
- 13 Установка времени
- 14 Настройка времени приготовления пищи
- 15 Использование режима 3D Разморозка
- 16 Использование пара для здорового питания
- 19 Использование режима Десерты
- 22 Использование режима Домашние рецепты
- 33 Использование режима Блокировка управления
- 34 Руководство по приготовлению пищи в стеклянной пароварке
- 35 Руководство по выбору посуды
- 36 Руководство по приготовлению пищи; Микроволны
- 38 Разогрев
- 39 Разогрев жидкостей
- 41 Разморозка
- 42 Полезные советы
- 43 Устранение неисправностей и информационные коды
- 46 Технические характеристики; Информационный код
- 106 Mikroto‘lqinli pech xususiyatlari; Boshqaruv paneli