Samsung MG23F301TQR - Инструкция по эксплуатации - Страница 151

Микроволновые печи Samsung MG23F301TQR - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 176
Загружаем инструкцию
background image

19

O'ZBEK

Kod

Oziq-ovqat

Porsiya hajmi

Tarkibi

1-16 Pishirilgan 

kartoshka

140-180 g

1-2 dona

Yirik kartoshka- 160-200 g, 1-2 dona

< Tavsiyalar >

Kartoshkani yuving va po'stini arting. Uni mikroto'lqinli pechga joylashtiring.  

Tayyorlashni boshlang. Dasturxonga tortishdan avval sariyog', smetana, pishloq yoki ta'bga 

ko'ra boshqa ziravorlar qo'shing.

1-17 Ratatuy

260 g

Kubiklar shaklida to'rg'algan tsukkini - 100 g, 

kubiklar shaklida to'rg'algan sabzi - 60 g,  

kubiklar shaklida to'rg'algan bulg'or qalampiri - 75 g,  

kubiklar shaklida to'rg'algan piyoz - 45 g,  

mayda to'rg'algan sarimsoqpiyoz - 6 g,  

tomat pastasi - 10 g, (mayoran yoki rayhon - ta'mga 

ko'ra), sabzavot bulyoni yoki quruq konsentratli suv -  

150 ml

< Tavsiyalar >

Barcha masalliqlarni chuqur tarelkaga soling. (Mayoran yoki rayhon qo'shing).  

Yaxshilab aralashtiring. Tayyorlashni boshlang.

1-18 Ruscha eski 

usuldagi baliq

340 g

(1)  To'g'ralgan lavlagi - 30 g, qirilgan sabzi - 30 g, 

to'g'ralgan piyoz - 15 g, baliq/tovuq bulyoni yoki 

quruq konsentratli suv - 200 ml

(2)  Sous uchun aralashma: Un - 10 g, tomat 

pastasi - 10 g, smetana - 30 g, suv - 50 ml

(3)  Karp yoki sudak filesi - 150 g,  

dafna bargi - 1 dona

< Tavsiyalar >

Barcha masalliqlarni ichi chuqur jomga joylashtiring va qaynagan bulon qo'shing. (1) 

Tayyorlashni boshlang. Pech tovushli signal berganida "sous uchun bulon", sabzavotlar va 

bulonni aralashtiring (2). Baliq va dafna bargini qo'shing (3).  

Tayyorlash jarayonini davom ettiring.

1-19 Muzlatilgan pitsa

370 g

Muzlatilgan pissa– 350 g

< Tavsiyalar >

Muzlatilgan pissani mumlangan qog'oz bilan qoplangan gril uchun taglikka joylashtiring. 

Tayyorlashni boshlang.

Kod

Oziq-ovqat

Porsiya hajmi

Tarkibi

1-20 Losos kabobi

280 g

Losos katta kubikda - 350-370 g, limon - 25 g 

(sharbat), tuz - 5 g, o'simlik yog'i - 10 g,  

to'g'ralgan petrushka - 10 g, sixlar

< Tavsiyalar >

Barcha masalliqlarni aralashtiring va baliqqa qo'shing. 15-20 daqiqa marinadlang. 

Keyin sizlarga o'tkazing. Ularni tarelkaga soling va keyin gril uchun taglikka joylashtiring. 

Tayyorlashni boshlang.

1-21 Boyarcha go'sht

260 g

Cho'chqa bo'yni - 280 g 4 bo'lakda, tuz - 2 g, 

yanchilgan qora murch - ½ g,  

shampinon bo'laklari - 45 g, mayonez - 55 g

< Tavsiyalar >

Go'shtga ziravorlar qo'shing. Go'shtni tarelkaga joylashtiring. Tarelkani gril uchun taglikka 

qo'ying. Tayyorlashni boshlang. Pech tovushli signal berganida go'shtni shampinonlarga 

joylashtiring va tepasidan mayonez qo'ying. Tayyorlash jarayonini davom ettiring.

1-22 Lososli 

kulebyaka

180 g

Muzlatilgan qatlama xamir - 130 g,  

Mayda kubikchalarga to'g'ralgan losos biqin go'shti - 

100 g, tuz - 1 g, qovurilgan piyoz kubikchalari - 20 g,  

qotirib qaynatilgan mayda qilib kesilgan tuxum -  

30 g, tuxum sarig'i - 1 dona yog'lash uchun

< Tavsiyalar >

Xamirni muzdan tushiring. Uni 2 mm qalinlikkacha yoying. Masalliq uchun barcha tarkibiy 

qismlarni aralashtiring. Masalliqni xamir markaziga qo'ying. Xamir qirralarini yopishtiring. 

Unga shakl bering. Bir necha kesmalar qiling. Tuxum sarig'i bilan yog'lang. Avval pech grilini 

5 daqiqa qizdirib oling. Shakl berilgan xamirni mumlangan qog'ozga joylashtiring.  

Keyin uni gril uchun taglikka qo'ying. Tayyorlashni boshlang. 

 

Pech tovushli signal berganida mumlangan qog'ozni olib tashlang. Pishiriqni ag'daring.  

Tayyorlash jarayonini davom ettiring.

1-23 Krupenik

224 g

(а)  Tvorog 9 % - 120-140 g, shakar - 10-15 g, 

 

tuz - ½ g, tuxum - ½ dona,  

qaynatilgan grechixa yormasi - 140 g

(b)  Yog' - 5 g, bulash uchun suxari uni - 1-2 g

(c)  Smetana - 30 g

< Tavsiyalar >

Barcha masalliqlarni aralashtiring (a). Sariyog' surtilgan va non burdalari yoyilgan ichi chuqur 

jomga joylashtiring (b). Tepasiga smetana surting (c). Tayyorlashni boshlang.

MG23F301TQW_BW_DE68-04178S-00_UZ.indd   19

3/2/2015   9:23:57 PM

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Samsung MG23F301TQR?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"