Хлебопечки 2701BR BRAYER, 850 Вт - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

7
EN
BREAD MAKER IS INTENDED FOR HOUSEHOLD
USE ONLY, DO NOT USE THE COFFEE
MAKER FOR COMMERCIAL OR LABORATORY
PURPOSES.
BEFORE USING THE BREAD MAKER
After unit transportation or storage at low
temperature keep it for at least 3 hours at room
temperature before switching on.
• Unpack the Bread maker and remove all the
packaging materials.
• Keep the original package.
• Read the safety measures and operating
recommendations.
• Check the delivery set.
• Examine the Bread maker for damages, in case of
damage do not plug it into the mains.
•
Make sure that the specifications of power supply
voltage specified on the label correspond to the
specifications of your mains.
• Wipe the outer surface of the unit body (1) with a
clean, slightly damp cloth to remove dust.
• Open the lid (5).
• Take the handle (8) of the baking form (3) and lift it
slightly, pull the handle (8) upwards and take the form
(3) out.
• Wash the form (3), the paddles (4), the measuring
cup (25), the hook (26), the measuring spoon (27)
with warm water using neutral detergent, rinse and
dry them.
• Install the baking form (3) back to its place, press
on it until clicking and make sure that the form (3) is
fixed properly.
• Install the kneading paddles (4) on the driving axes in
the baking form (3).
• Close the lid (5).
• Place the bread maker so that the distance between
the bread maker and the wall or furniture is at least
20 cm and the free space above the bread maker is
at least 50 cm.
•
Note:
— the bread maker is intended for operation
within a wide range of temperatures, however,
excessively high or low temperature in the room
affects the dough rise process and consequently
the size and density of bread. The optimal room
temperature shall be from +15 to +34°C.
THE FIRST SWITCHING-ON OF THE BREAD
MAKER
• To remove foreign smells, it is recommended to
switch the bread maker on for the first time without
loading ingredients and with the open lid (5).
• Insert the power plug into the mains socket, you will
hear a sound signal and digital symbols (15) of the
baking program -1- will be shown on the display,
digital symbols of the program operation time (23)
«3:05» and the separating dots (24) will be glowing
constantly.
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)