Грили Tefal GC712D34 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

74
SK
3 Príprava jedla
14-15
Po predhriatí je prístroj pripravený
na použitie.
Otvor te gril a položte potraviny na
platňu.
Poznámky:
Ak zostane spotrebič príliš
dlho otvorený, bezpečnostný systém ho
automaticky vypne.
16-17
Spotrebič automaticky upraví varný
cyklus (čas a teplota) podľa hrúbky a
množstva jedla.
Za t vo r te s p o t re b i č p re s p u s te n i e
prípravy.
Poznámka pre veľmi slabé kúsky
jedla:
Zat vor te spotrebič, tlačidlo
„OK“ začne blik ať a kontrolk a svieti
„neprerušovane fialovo“, stlačte tlačidlo
„OK“, aby prístroj rozpoznal jedlo a
prešiel do režimu prípravy pokrmu.
Kontrolka sa rozsvieti modro a potom sa
zmení na zelenú, čo značí, že príprava
práve prebieha (ak chcete dosiahnuť čo
najlepšie výsledky, počas prípravy gril
neotvárajte a suroviny neposúvajte).
Počas fázy prípravy pokrmu upozorní
zvukový signál užívateľa vždy, akonáhle
je dokončená niektorá fáza prípravy
(napr. krvavý , rare '/ žltá).
18
Fa r b a k o n t ro l k y s a m e n í p o d ľ a
dosiahnutého stupňa prípravy. Ak je
kontrolka žltá a ozve sa zvukový signál,
sú suroviny ľahko prepečené (, rare '). Ak
je kontrolka oranžová a ozve sa zvukový
signál, sú potraviny stredne prepečené
(, medium '). A ak je kontrolka červená
a ozve sa zvukový signál, sú potraviny
dobre prepečené (, well done ').
Pozn.:
ak uprednostňujete veľmi málo
prepečené mäso, vyberte ho, keď sa
kontrolka zmení na zelenú.
Upozorňujeme, najmä pre mäso, že je
normálne, ak sa výsledok varenia líši v
závislosti na druhu, kvalite a pôvode
potravín.
14
15
16
17
málo
prepečené
dobre
prepečené
stredne
prepe-
čené
18
Содержание
- 17 Всегда
- 18 Никогда; Советы и информация
- 19 Руководство по программам приготовления
- 20 Подготовка; ОК
- 21 минут
- 22 Приготовление пищи
- 24 Примечания
- 25 Очистка и обслуживание
- 26 Очистка
- 27 Инструкции по устранению неполадок
- 28 Руководство по приготовлению пищи; Руководство по приготовлению пищи (включая ручной режим)
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)












