Грили Tefal GC712D34 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

165
SR
3 Postupak pečenja
14 - 15
Posle postupka predzagrevanja,
aparat je spreman za upotrebu.
Otvorite roštilj i stavite namirnice na
ploču za pečenje.
N a p o m e n a :
A k o a p a r a t o s t a n e
predugo otvoren, bezbednosni sistem
će automatski da ga isključi.
16 - 17
Aparat automatski podešava ciklus
pečenja (vreme i temperaturu) u skladu
sa debljinom i kvalitetom namirnica.
Zatvorite aparat da biste počeli sa
postupkom pečenja.
Za veoma tanke komade namirnica
zapamtite:
Zatvorite aparat. Taster
"OK" će treperiti, a indikator ostati u
"purpurnoj boji". Pritisnite taster "OK"
da biste bili sigurni da aparat detektuje
namirnice i da ciklus pečenja počinje.
I ndik ator pečenja prelazi u plavu
boju, a zatim zelenu, da bi uk azao
da je postupak pečenja u toku (za
najbolje rezultate nemojte da otvarate
i pomerate namirnice tokom postupka
pečenja).
Dok je postupak pečenja u toku, zvučni
signal upozorava korisnika svaki put
kada aparat dođe na određeni nivo
pečenja (npr. krvavo pečeno/žuto).
18
Svetlosni indikator menja boje u skladu
sa stepenom pečenja. Kada je svetlosni
indikator žut sa zvučnim signalom, jelo
je kr vavo pečeno. Kada je svetlosni
i n d i k a t o r n a r a n d ž a s t s a z v u č n i m
signalom, jelo je srednje pečeno, a kada
je svetlosni indikator crven, vaše jelo je
dobro pečeno.
Napomena:
Ako želite veoma krvavo
pečeno meso, izvadite ga kada indikator
nivoa pečenja pređe u zelenu boju.
Zapamtite da je za meso normalno da
se rezultat pečenja razlikuje, u zavisnosti
od vrste, kvaliteta i porekla namirnica.
14
15
16
17
Krvavo
pečeno
Dobro
pečeno
Srednje
pečeno
18
Содержание
- 17 Всегда
- 18 Никогда; Советы и информация
- 19 Руководство по программам приготовления
- 20 Подготовка; ОК
- 21 минут
- 22 Приготовление пищи
- 24 Примечания
- 25 Очистка и обслуживание
- 26 Очистка
- 27 Инструкции по устранению неполадок
- 28 Руководство по приготовлению пищи; Руководство по приготовлению пищи (включая ручной режим)
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)












