Грили Tefal GC712D34 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

178
ET
3 Küpsetamine
14–15
Pärast eelkuumutust on seade
kasutamiseks valmis.
A v a g e g r i l l j a a s e t a g e t o i t
küpsetusplaadile.
Märkused:
kui seade jääb liiga kauaks
lahti, lülitab ohutussüsteem seadme
automaatselt välja.
16–17
Seade reguleerib automaatselt
küpsetustsüklit (aega ja temperatuuri),
arvestades toidu paksust ja kogust.
Küpsetustsükli käivitamiseks sulgege
seade.
Märkus väga õhukeste toidutükkide
kohta:
sulgege seade, nupp OK vilgub
ja märgutuli põleb lillalt, vajutage OK
tagamaks, et seade toidu tuvastab ja
küpsetustsükkel algab.
K ü p s u s a s t m e m ä r g u t u l i m u u t u b
siniseks ja seejärel roheliseks, näidates,
et küpsetamine on k äimas (parima
tulemuse saavutamiseks ärge avage
k üpsetusprotsessi ajal seadet ega
liigutage toitu).
K ü p s e t a m i s e k ä i g u s t e a v i t a b
märgusignaal kasutajat iga kord, kui
konkreetne küpsusaste on saavutatud
(nt toores/kollane).
18
Olenevalt küpsusastmest muudab
märgutuli värvi. Kui märgutuli on kollane
ja kostab helisignaal, on toit toores, kui
märgutuli on oranž ja kostab helisignaal,
on toit keskmiselt küps, ja kui märgutuli
on punane, on toit läbiküpsenud.
N.B.:
kui teile meeldib väga toores
liha, võtke liha välja, kui küpsusastme
märgutuli roheliseks muutub.
Palun ar vestage eriti liha puhul, et
k ü p s e t u s t u l e m u s e v a r i e e r u m i n e
olenevalt toidu liigist, kvaliteedist ja
päritolust on normaalne.
14
15
16
17
toores
läbiküp-
senud
keskmiselt
küps
18
Содержание
- 17 Всегда
- 18 Никогда; Советы и информация
- 19 Руководство по программам приготовления
- 20 Подготовка; ОК
- 21 минут
- 22 Приготовление пищи
- 24 Примечания
- 25 Очистка и обслуживание
- 26 Очистка
- 27 Инструкции по устранению неполадок
- 28 Руководство по приготовлению пищи; Руководство по приготовлению пищи (включая ручной режим)
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)