Грили Tefal GC712D34 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

162
SR
Vodič za boje indikatora nivoa pečenja
Predzagrevanje
Pokretanje postupka pečenja
TREPERENJE U
PURPURNOJ BOJI
Sačekajte.
PURPURNA BOJA
Završetak postupka
predzagrevanja
Možete staviti
namirnice.
PLAVA BOJA
Pokretanje postupka
pečenja.
ZELENA BOJA
Dok je postupak pečenja
u toku, oglasiće se zvučni
signal aparata, da bi korisniku
signalizirao da će se uskoro
dostići nivo pečenja "krvavo
pečeno" (žuta boja).
Postupak pečenja - spremo za jelo
Održavanje toplote
"oko 30’"
ŽUTA BOJA
Nivo pečenja
"krvavo pečeno"
NARANDŽASTA BOJA
Nivo pečenja "srednje
pečeno".
CRVENA BOJA
Nivo pečenja "dobro
pečeno".
Završetak postupka pečenja
TREPERENJE U CRVENOJ BOJI
Završetak postupka nivoa
pečenja "dobro pečeno".
ZELENA BOJA
Izabrana je ili je automatski
aktivirana funkcija ručnog režima
rada, pogledajte odeljak "Vodič za
otklanjanje problema na strani 170.
TREPERENJE U BELOJ BOJI
Kvar proizvoda
Pogledajte odeljak "Vodič za
otklanjanje problema".
Obratite se korisničkoj službi.
Opis
A
Kontrolna ploča
A4
4 postavke temperature u ručnom režimu
rada; pogledajte određeni ručni režim rada u
vodiču za brzo pokretanje
C
Ručka
A1
Taster za uključivanje/
isključivanje
A5 Taster
OK
D
Ploče za pečenje
A2
Režim za zamrznute
namirnice
A6
Indikator nivoa pečenja
E
Posuda za
kapanje masnoće
A3
Programi pečenja
B
Telo
F
Strujni kabl
Vodič za programe pečenja
Hamburger
Panini/sendvič
Ručni režim: tradicionalni
roštilj za ručni režim rada
uključujući 4 različite
postavke temperature
(od 110 °C do 275 °C)
Živina
Riba
Crveno meso
Svinjetina/kobasice/
jagnjetina
Содержание
- 17 Всегда
- 18 Никогда; Советы и информация
- 19 Руководство по программам приготовления
- 20 Подготовка; ОК
- 21 минут
- 22 Приготовление пищи
- 24 Примечания
- 25 Очистка и обслуживание
- 26 Очистка
- 27 Инструкции по устранению неполадок
- 28 Руководство по приготовлению пищи; Руководство по приготовлению пищи (включая ручной режим)
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)