Грили Tefal GC712D34 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

113
HR
3 Pečenje
14-15
Nak on zagr ijavanja je uređaj
spreman za uporabu.
Otvorite roštilj i stavite hranu na ploče za
pečenje.
Komentari:
ako uređaj ostane predugo
otvoren, sigurnosni sustav će automatski
isključiti uređaj.
16-17
u re đ a j a u to m a t s k i p o d e š av a
ciklus pečenja (vrijeme i temperaturu)
sukladno debljini i količini hrane.
Zatvorite uređaj da biste pokrenuli ciklus
pečenja.
Napomena za vrlo tanke komade
hrane:
Zatvorite uređaj. Tipka "OK" će
treperiti a indikator svijetli "ljubičasto".
Pritisnite "OK" kako bi se osiguralo da
uređaj prepoznaje hranu i da ciklus
počinje.
Indikator razine pečenja promijeni boju
u plavu, a zatim postaje zelena čime
ukazuje na to da je pečenje u tijeku
(za najbolje rezultate nemojte otvarati
ili pomicati hranu tijekom postupka
pečenja).
Dok je pečenje u tijeku, zvučni signal
upozorenja korisnika obaviještava svaki
puta kada se postigne određena razina
pečenja (npr. slabije pečena/žuta).
18
Indikator mijenja boju prema stupnju
pečenja. Kad je indikator žute boje i
oglasi se zvučni signal, hrana je slabo
pečena, kada je indikator narančaste
boje i oglasi se z vučni signal, hrana
je srednje pečena, a kada je indikator
crvene boje i oglasi se zvučni signal,
hrana je dobro pečena.
Npr:
ako volite da meso bude slabije
pečeno, izvadite ga kada indikator razine
pečenja postane zelen.
Imajte na umu da pogotovo u pogledu
mesa, rezultat pečenja varira ovisno o
vrsti, kvaliteti i porijeklu hrane.
14
15
16
17
slabije
dobro
pečeno
srednje
18
Содержание
- 17 Всегда
- 18 Никогда; Советы и информация
- 19 Руководство по программам приготовления
- 20 Подготовка; ОК
- 21 минут
- 22 Приготовление пищи
- 24 Примечания
- 25 Очистка и обслуживание
- 26 Очистка
- 27 Инструкции по устранению неполадок
- 28 Руководство по приготовлению пищи; Руководство по приготовлению пищи (включая ручной режим)
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)