Profi Cook PC-KG 1029 - Инструкция по эксплуатации - Страница 46

Грили Profi Cook PC-KG 1029 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 86
Загружаем инструкцию
background image

46

6.  When your food is ready according to your 

taste, open the device with the handle. 

 WARNING: Risk of scalding!

Hot steam will escape.

7.  Remove the grilled food with a spatula or a 

turner made from wood or Teflon.

Use as a table grill

1.  Press the PUSH HERE (2) switch while open

-

ing the grill plate by the handle.

2.  Operate the appliance as previously described 

(without points 3, 5, and 6).

3.  Prepare your dishes like on any other grill. Turn 

over the food as required.

Grilling duration

The grilling duration depends on the consistency 

and the thickness of the food. Two examples are 

listed here as a guideline:

Meat

Applica-

tion

Tem-

perature 

regulator

Grilling  

duration

Chicken 

breast fillet

Contact 

grill

MAX

approx. 

 

3 minutes

Pork chop Contact 

grill

MAX

approx. 

 

6 minutes

Pork chop Table grill

MAX

2 x approx. 

 

4 minutes,

Flip over in 

the process

 NOTE:

The core temperature of the food will indicate 

when it is done. We recommend the use of a 

roasting thermometer. The core temperature of 

the meat can be monitored with it. You therefore 

do not need to cut open the food. 

Guideline values for the core temperature of 

various foods

Food

Consistency

Core  

temperature

Beef

Beef fillet, roast 

beef

rare

45 – 50°C

medium

50 – 55°C

well done

60 – 65°C

Veal

Veal loin

light pink

60 – 65°C

Leg of veal, 

topside, roast

78°C

Pork

Pork fillet 

65°C

Pork neck 

70 – 75°C

Pork chop

75 – 80°C

Smoked pork 

juicy

60 – 68°C

Lamb

Saddle of lamb

65°C

Leg of lamb

80°C

Game

Fillet of wild 

boar

light pink

60 – 62°C

Poultry

Chicken breast

70°C

Turkey breast /

duck breast

well done

80°C

Duck breast

pink

62 – 65°C

Ostrich, 

 

fillet steak

58°C

Fish

Salmon

60°C

Red snapper

55°C

Zander

62°C

End Of Operation

1.  Set the temperature regulator to the position 

MIN

.

2.  Turn off the appliance with the 

ON / OFF 

switch. The power indicator lamp 

POWER 

goes out. 

3.  Disconnect from mains power supply.

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Profi Cook PC-KG 1029?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"