Грили Profi Cook PC-KG 1029 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

46
6. When your food is ready according to your
taste, open the device with the handle.
WARNING: Risk of scalding!
Hot steam will escape.
7. Remove the grilled food with a spatula or a
turner made from wood or Teflon.
Use as a table grill
1. Press the PUSH HERE (2) switch while open
-
ing the grill plate by the handle.
2. Operate the appliance as previously described
(without points 3, 5, and 6).
3. Prepare your dishes like on any other grill. Turn
over the food as required.
Grilling duration
The grilling duration depends on the consistency
and the thickness of the food. Two examples are
listed here as a guideline:
Meat
Applica-
tion
Tem-
perature
regulator
Grilling
duration
Chicken
breast fillet
Contact
grill
MAX
approx.
3 minutes
Pork chop Contact
grill
MAX
approx.
6 minutes
Pork chop Table grill
MAX
2 x approx.
4 minutes,
Flip over in
the process
NOTE:
The core temperature of the food will indicate
when it is done. We recommend the use of a
roasting thermometer. The core temperature of
the meat can be monitored with it. You therefore
do not need to cut open the food.
Guideline values for the core temperature of
various foods
Food
Consistency
Core
temperature
Beef
Beef fillet, roast
beef
rare
45 – 50°C
medium
50 – 55°C
well done
60 – 65°C
Veal
Veal loin
light pink
60 – 65°C
Leg of veal,
topside, roast
78°C
Pork
Pork fillet
65°C
Pork neck
70 – 75°C
Pork chop
75 – 80°C
Smoked pork
juicy
60 – 68°C
Lamb
Saddle of lamb
65°C
Leg of lamb
80°C
Game
Fillet of wild
boar
light pink
60 – 62°C
Poultry
Chicken breast
70°C
Turkey breast /
duck breast
well done
80°C
Duck breast
pink
62 – 65°C
Ostrich,
fillet steak
58°C
Fish
Salmon
60°C
Red snapper
55°C
Zander
62°C
End Of Operation
1. Set the temperature regulator to the position
MIN
.
2. Turn off the appliance with the
ON / OFF
switch. The power indicator lamp
POWER
goes out.
3. Disconnect from mains power supply.
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)











