Грили Gaggenau VF 414-110 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

4 2
A ya r t a b l o s u
A ya r t a b l o s u nd a b e l i r t i l e n d e
ğ
e r l e r s a d e c e k
ı
l a vuz
de
ğ
e rl e r o l up , g
ı
d a m a d de l e r i n i n t ü r ü ve ke n di d a m a k
z e v k i n i z e g ö r e d e
ğ
i
ş
t i r m e ni z m üm k ü ndü r.
D e r i n do n dur ulm u
ş
ü rü n l e r i a m b a l a j ü z e r i n d e k i b i l g i l e r
d o
ğ
r ult us un da ha z
ı
r l a y
ı
n.
Pi
ş
irilecek yiyecek
Adet
S
ı
cakl
ı
k
K
ı
zartma süresi Aç
ı
klamalar
At
ı
ş
t
ı
rmal
ı
klar ve mezeler
Camembert, pane
2 yar
ı
m parça
150°C
7 - 8 dk.
Sigara böre
ğ
i
8 adet, 50'
ş
er g 160°C
5 - 7 dk.
Falafel (nohut köftesi)
10 adet, 30'ar g 170°C
5 - 6 dk.
Milföy hamurundan börek
5 adet, 80'er g
180°C
5 - 7 dk.
Doldurulacak iç etli ise, eti önceden
k
ı
zart
ı
n. Sebzeli içleri damak zevkinize
göre di
ş
e gelecek
ş
ekilde önceden pi
ş
i-
rin.
Past
ı
rma sar
ı
l
ı
kurutulmu
ş
erik
15 adet
170°C
1 - 2 dk.
Kurutulmu
ş
çekirdeksiz erik
Sebze ve garnitürler
Hamur kapl
ı
sebze
10 adet
180°C
2 - 3 dk.
Örne
ğ
in patl
ı
can ve kabak dilimleri,
çiçekler halinde karnabahar ve brokoli
(di
ş
e gelecek gibi önceden pi
ş
irilmi
ş
),
ş
erit halinde havuç ve kereviz, mantar
kafalar
ı
, istiridye
Sepetsiz k
ı
zart
ı
n.
So
ğ
an halkalar
ı
200 g
170°C
1 - 2 dk.
Kereviz dilimleri, pane
1 cm kal
ı
nl
ı
-
ğ
ı
nda
175°C
2 dk.
Kerevizi di
ş
e gelecek
ş
ekilde önceden
pi
ş
irin
Patates kroket (taze)
10 adet
165°C
6 - 7 dk.
Patates k
ı
zartmas
ı
(taze)
500 g
180°C
İ
lk önce 4 dk. ön
k
ı
zartma yap
ı
n,
ard
ı
ndan 2 - 3 dk.
pi
ş
ene kadar
k
ı
zart
ı
n
Ön k
ı
zartma ile fini
ş
k
ı
zartma aras
ı
nda
en az 15 dakika bekleyin. Sadece
ni
ş
asta oran
ı
yüksek patatesler kullan
ı
n.
Patatesleri iyice kurulay
ı
n.
Patates rösti, patates mücveri
5 adet, 80'er g
180°C
4 - 5 dk.
Sepetsiz k
ı
zart
ı
n.
Et ve kümes hayvanlar
ı
Köfte
10 adet, 30'ar g 160°C
3 - 4 dk.
Viyana usulü
ş
nitzel (dana
ş
nit-
zel, pane)
2 adet, 1'er cm
kal
ı
nl
ı
ğ
ı
nda
170°C
3 - 4 dk.
Cordon bleu
2 adet, 2'
ş
er cm
kal
ı
nl
ı
ğ
ı
nda
160°C
7 - 8 dk.
Domuz ya da tavuk etinden
Kuzu pirzola
4 adet, 70'er g
180°C
3 - 4 dk.
Bal
ı
k ve deniz ürünleri
Bal
ı
k filetosu, pane
100 - 150 g
160 - 170°C 3 - 5 dk.
Örne
ğ
in morina bal
ı
ğ
ı
, aç
ı
k deniz
somonu, dil bal
ı
ğ
ı
Hamur kapl
ı
deniz ürünleri
10 adet
180°C
3 - 4 dk.
Örne
ğ
in kalamar, karides, sardalya
Hamur kapl
ı
büyük tarak
5 adet, 70'er g
180°C
7 - 8 dk.
Tatl
ı
lar
Beignet, Doughnut, lokma tatl
ı
s
ı
6 adet, 60'ar g
170°C
Her taraf
ı
ndan 2
- 3 dk.
Sepetsiz k
ı
zart
ı
n.
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)