Kuppersberg HO 658 W - Инструкция по эксплуатации - Страница 8

Духовые шкафы Kuppersberg HO 658 W - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 27
Загружаем инструкцию
background image

14

15

Technical passporT

english

english

Technical passporT

electric oven

electric oven

use of the grill

The  grilling  process  operates 

through  infrared  rays  emitted  onto  the 

dish by the incandes cent grill heater. 

In  order  to  switch  on  the  grill  you 

need to:

 

Set the oven knob to the position 

marked grill,

 

Heat the oven for approx. 5 

minutes (with the oven door shut).

 

Insert a tray with a dish onto the 

appropri ate  cooking  level;  and  if  you 

are  grilling  on  the  grate  insert  a  tray 

for  dripping  on  the  level  immediately 

below (under the grate).

 

Close the oven door.

For grilling with the function grill 

and com 

bined grill the temperature 

must be set to 250ºC, but for the 

function fan and grill it must be set to a 

maximum of 190ºC.

Warning!

When  using  function  grill  it  is  rec-

ommended that the oven door is closed.

When  the  grill  is  in  use  accessible 

parts can become hot. 

It is best to keep children away from 

the oven.

b a K i N G  i N  t h e  OV e N – 

P raCt i Ca l  h i N t S

baking

 

we recommend using the baking 

trays which were provided with your 

cooker;

 

it is also possible to bake in cake 

tins  and  trays  bought  elsewhere  which 

should  be  put  on  the  drying  rack;  for 

baking  it  is  better  to  use  black  trays 

which conduct heat better and shorten 

the baking time;

 

shapes  and  trays  with  bright  or 

shiny surfaces are not recommended 

when  using  the  conventional  heating 

method  (top  and  bottom  heaters),  use 

of such tins can result in undercooking 

the base of cakes;

 

when using the ultra-fan function 

it is not necessary to initially heat up 

the oven chamber, for other types of 

heating  you  should  warm  up  the  oven 

chamber before the cake is inserted;

 

before  the  cake  is  taken  out  of 

the  oven,  check  if  it  is  ready  using  a 

wooden  stick  (if  the  cake  is  ready  the 

stick  should  come  out  dry  and  clean 

after being inserted into the cake);

 

after  switching  off  the  oven  it  is 

advisable  to  leave  the  cake  inside  for 

about 5 min.;

 

temperatures for baking with the 

ultra-fan function are usually around 

20 –  30  degrees  lower  than  in  normal 

baking (using top and bottom heaters);

 

the  baking  parameters  given 

in Table are approximate and can be 

corrected based on your own experience 

and cooking preferences;

 

if  information  given  in  recipe 

books  is  signifi cantly  different  from 

the values included in this instruction 

manual, please apply the instructions 

from the manual.

roasting meat

 

cook meat weighing over 1 kg in 

the oven, but smaller pieces should be 

cooked on the gas burners.

 

use heatproof ovenware for roasting, with handles that are also resistant to 

high temperatures;

 

when roasting on the drying rack or the grate we recommend that you place a 

baking tray with a small amount of water on the lowest level of the oven;

 

it  is  advisable  to  turn  the  meat  over  at  least  once  during  the  roasting  time 

and during roasting you should also baste the meat with its juices or with hot salty 

water – do not pour cold water over the meat.

Oven with automatic air circulation (including a fan and top and bottom heaters)

type of dish

Oven

functions

temperature

level

time

in minutes

160-200

2-3

30-50

150

3

25-35

160-180

2

20 - 40*

150

3

65-70

220 -  240

3

10-15

210-220

2

45-60

190

2-3

60-70

230 -  250

4

14-18

225 -  250

2

120-150

160-230

2

90-120

190

2-3

50-60

160-180

2

45-60

190-210

2

40-50

170-190

3

40-50

* Baking smaller items

Caution!

The fi gures given in Tables are approximate and can be adapted based on your 

own experience and cooking preferences.

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Kuppersberg HO 658 W?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"