Духовые шкафы Gaggenau BS 485-111 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

5 5
P r e p a r i n g b u l k y fo o d
▯
To prepare bulky food items, you can remove the
s i d e s l i d e - i n r a c k s .
▯
To do this, undo the knurled nuts at the front of the
s l i d e - i n r a c k s , a n d p u l l t h e s l i d e - i n r a c k s o u t
towa r d s yo u .
▯
Place the rack directly onto the bottom of the
cooking compar tment and place the food or
roasting dish onto the rack . Do not place the food
or roasting dish directly onto the bottom of the
cooking compar tment.
Acr y lamide in foods tuf f s
W h i c h fo o d s a r e a f fe c te d ?
Acr y lamide is mainly produced in grain and pot a to
products that are heated to high te mperatures, such as
c r i s p s , c h i p s , to a s t , b r e a d r o l l s , b r e a d , f i n e b a ke d g o o d s
(biscuits, gingerbread, cookies).
Tips for keeping acrylamide to a minimum when preparing
food
General
Keep cooking times as short as possible.
Cook food until it is golden brown, but not
too dark. Large, thick pieces of food con-
tain less acrylamide.
Baking
With hot air at max. 180 °C.
Biscuits
Egg or egg yolk reduces the production of
acrylamide. Spread out a single layer
evenly on the baking tray.
Oven
Chips
Cook at least 400 g at once on a baking
tray so that the chips do not dry out.
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)













