Духовые шкафы Gaggenau BS 485-111 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

4 3
Po u l t r y
▯
The moisture present when the appliance is
operating in 'Combination' mode prevents food
from dr ying out, which is impor t ant for poultr y in
par ticular. At the same time, the high te mperatures
m a ke t h e s u r fa c e b r ow n a n d c r i s py. T h e h o t s te a m
i s a b l e to t r a n s fe r t w i c e a s m u c h h e a t a s
conventional hot air, and reaches all par ts of the
fo o d . T h i s a l l ow s a c h i c ke n to b e eve n l y b r ow n e d
and crispy all round, while the breast meat remains
te n d e r a n d s u c c u l e n t .
▯
T h e c o o k i n g t i m e s l i s te d a r e i n te n d e d a s a g u i d e
only, and depend heavily on the te mperature of the
meat at the st ar t of cooking. Use the core
te mperature probe so that you can monitor the core
te mperature more easily.Inser t this between the
belly and the thigh, rather than in the middle (cavity)
o f t h e b i r d . Fu r th e r i n fo r m a t i o n a n d i n s t r u c t i o n s , a s
well as optimal t a rget te mperatures, can be found in
the section entitled 'Core te mperature probe'.
▯
To m a ke t h e s k i n c r i s p i e r, s e a s o n p o u l t r y m a i n l y
with spices and herbs, and use little or no oil.
Food
Cooking con-
tainer
Tempera-
ture in °C
Humid-
ity in %
Cooking
time in
min.
Comments
Duck, whole (3 kg)
solid
1) 150 - 160
2) 220
60
0
80 - 90
20 - 30
Cook with the breast side facing down. Turn the
duck once half the cooking time has elapsed.
This prevents the delicate breast meat from dry-
ing out as much.
Duck breast, seared,
medium rare (350 g/piece)
solid
160
0
25 - 30
Chicken, whole (1.5 kg)
Wire rack
1) 170 - 180
2) 190
60
0
35 - 45
15 - 20
Tie the thighs together and cook the bird with
the breast side facing up.
Chicken breast, stuffed,
steamed (200 g/piece)
Perforated
100
100
10 - 15
Recipe tip: Stuff with spinach and sheep's
cheese.
Turkey breast fillet, steamed
(300 g/piece)
Perforated
100
100
12 - 15
Poussin, quail, steamed
(150 - 200 g/piece)
Perforated
100
100
15 - 20
Poussin, quail
(150 - 200 g/piece)
solid
180 - 200
60 / 80
15 - 20
Recipe tip: Brush with oil and herbes de
provence.
Pigeon, steamed
(300 g/piece)
Perforated
100
100
20 - 30
Pigeon (300 g/piece)
solid
180 - 200
60 / 80
25 - 30
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)













