Gaggenau BS 485-111 - Инструкция по эксплуатации - Страница 12

Духовые шкафы Gaggenau BS 485-111 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 56
Загружаем инструкцию
background image

1 2

Accessories

U s e   o n l y   t h e   a c c e s s o r i e s   s u p p l i e d   w i t h   t h e   p ro d u c t   o r  
available from the af te r-sales ser vice. They are specially 
designed for your appliance. Ensure that you alway s 
inser t the accessories into the cooking compar tment 
the right way round.

Your appliance is equipped with the following 
a c c e s s o r i e s :

S p e c i a l   a c c e s s o r i e s

You can order the following special accessor ies from 
yo u r   s p e c i a l i s t   d e a l e r :

O n l y   u s e   t h e   a c c e s s o r i e s   a s   s p e c i f i e d .   T h e  
m a n u fa c t u r e r   a c c e p t s   n o   l i a b i l i t y   i f   t h e s e   a c c e s s o r i e s  
a r e   u s e d   i n c o r r e c t l y.

W i r e   r a ck

 

for cookware, cake tins and 
casseroles and for roasts

S t a i n l e s s   s te e l   c o o k i n g  
c o n t a i n e r,   u n p e r fo r a te d ,    
G N  

Z

,   4 0   m m   d e e p

 

fo r   c o o k i n g   r i c e ,   p u l s e s   a n d  
cereals, for baking cake 
baked on tray s and for 
c o l l e c t i n g   d r i p p i n g   l i q u i d  
d u r i n g   s te a m i n g

S t a i n l e s s   s te e l   c o o k i n g  
c o n t a i n e r,   p e r fo r a te d ,    
G N  

Z

,   4 0   m m   d e e p

 

fo r   s te a m i n g   ve g e t a b l e s   o r  
fish, for extracting juice and 
for defrosting

C o r e   te m p e r a t u r e   p r o b e

 

for precise preparation of 
meat, fish, poultr y and bread

S e t   w i t h   4   c l e a n i n g  
c a r t r i d g e s

Wa te r   i n l e t   h o s e ,   3   m

O u t l e t   h o s e ,   3   m

 

B A   4 7 6   3 1 0

H a n d l e ,   s t a i n l e s s   s te e l   fo r  
B S   4 7 0 / 4 7 1 / 4 7 4 / 4 7 5

B A   4 7 8   3 1 0

H a n d l e ,   s t a i n l e s s   s te e l   fo r
B S   4 8 4 / 4 8 5

CL S10 040

Set with 4 cleaning car tridges

CL S20 040

Set with 4 descaling car tridges

GF 111 100

Descaling and neutralising filter (filter 
head with filter for fir s t inst allation)

G F   1 2 1   1 1 0

F i l te r   c a r t r i d g e   fo r   d e s c a l i n g   a n d  
neutralising filter

G N  1 1 4  1 3 0

S t a i n l e s s   s te e l   c o o k i n g   c o n t a i n e r  
G N   1 / 3 ,   p e r fo r a te d ,   4 0   m m   d e e p ,   1 . 5   l

G N  1 1 4  2 3 0

S t a i n l e s s   s te e l   c o o k i n g   c o n t a i n e r  
G N   2 / 3 ,   u np e r fo r a te d ,   4 0   m m   d e e p ,   3   l

G N  1 2 4  1 3 0

S t a i n l e s s   s te e l   c o o k i n g   c o n t a i n e r
G N   1 / 3 ,   p e r fo r a te d ,   4 0   m m   d e e p ,   1 . 5   l

G N  1 2 4  2 3 0

S t a i n l e s s   s te e l   c o o k i n g   c o n t a i n e r  
G N   2 / 3 ,   p e r fo r a te d ,   4 0   m m   d e e p ,   3   l

G N  1 4 4  1 3 0

G N   1 / 3   c o o k i n g   i n s e r t ,   n o n - s t i c k , 
unper fo rated, depth: 40 mm, 1.5 l

G N  1 4 4  2 3 0

G N   2 / 3   c o o k i n g   i n s e r t ,   n o n - s t i c k ,  
unper fo rated, depth: 40 mm, 3 l

G N  1 5 4  1 3 0

G N   1 / 3   c o o k i n g   i n s e r t ,   n o n - s t i c k ,  
per fo rated, depth: 40 mm, 1.5 l

G N  1 5 4  2 3 0

G N   2 / 3   c o o k i n g   i n s e r t ,   n o n - s t i c k ,  
per fo rated, depth: 40 mm, 3 l

G N  3 4 0  2 3 0

C a s t   a l u m i n i u m   ro a s te r   G N   2 / 3 ,  
1 6 5   m m   h i g h ,   n o n - s t i c k   c o a te d

G N  4 1 0  1 3 0

S t a i n l e s s   s te e l   l i d ,   G N   1 / 3

G N  4 1 0  2 3 0

S t a i n l e s s   s te e l   l i d ,   G N   2 / 3

G R  2 2 0  0 4 6

W i r e   r a c k ,   c h ro m e - p l a te d ,   w i t h   fe e t

GZ 010 011

Inlet and outlet hose ex tension, 2 m

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Gaggenau BS 485-111?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"