Oursson PB1550HTD/RD - Инструкция по эксплуатации - Страница 8

Блендеры Oursson PB1550HTD/RD - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 43
Загружаем инструкцию
background image

14

15

*Products should be stored in dry, ventilated warehouses at temperatures below - 25°c.

Operation

 

Note

Preparing sauces and 

salad dressings with 

the addition of fresh 

herbs and garlic

1500 ml

MAX (8-10)

30-45 

sec.

It is recommended to pass garlic through the press, herbs 

must be cut. 

Preparing snacks 

like pates, pastes, 

mousses, vegetable 

and mushroom caviar, 

spreads, etc.

750 ml

MIN (1 -3)/

MED(4-7)/

MAX(8-10)

90-120 

sec.

Cut dense ingredients into pieces (boiled meat, fried liver, 

etc.).

Preparation of mince 

from meat / fish / 

poultry

750 m;

MIN (1 -3)/

MED(4-7)/

MAX(8-10)

90-120 

sec.

It is recommended adding more liquid into the mince (water, 

milk, cream) compared to the preparation of traditional 

mince. Ideal for cooking dumplings, liver fritters).

Preparation of fruit / 

berry / mousse and 

sorbet

750 g

MIN (1 -3)/

MED(4-7)/

MAX(8-10)

60 sec. Frozen fruits and berries should thaw a bit, so they can be 

cut with a knife.

Ice crushing

10-15 

cubes

1 min. 

48 sec.

Preparation of mayon-

naise

750 ml

MED(4-7) 

/ MAX (8-10)

 

90-120 

sec.

It is recommended to install in place of the measuring cup 

a plastic one with a small hole at the bottom, so that the oil 

came into the bowl of a blender in a thin stream and mix 

better with the egg mixture. 

Preparation of creams 

and desserts

750 ml

MIN (1 -3)/

MED(4-7)/

MAX(8-10)

60 sec. Use chilled high fat cream, softened butter, room tempera-

ture custard, pass curd through a sieve. 

Grinding garlic (onion)  100-200 g

20 sec. Use impulse mode, press and hold    for 2 sec.(10-15 

times)

Operation

 

Note

Puree from hot boiled 

vegetables

300 g

MAX (8-10) 30 sec. Recommended for babies up to 18 months, before 

serving, rub through a sieve

Puree from boiled 

meat, fish, poultry

300 g

MAX (8-10) 60 sec. Refers to hot products

Preparing baby food 

from dry baby mixes

100-200 

ml

MIN (1 -3)/

MED(4-7)/

MAX(8-10)

30 sec.

Refers to average servings, depending on the age of the 

baby. You can maximum prepare 1500 ml of milk. Follow 

the instructions on the dry baby mix

PREPARING BABY FOOD

cLEANING AND mAINTENANcE, Pic. D

•  Wash the cup, lid, pusher, measuring cup 

and stainless steel knives with warm water 

and detergent.

•  Wipe the body with a damp cloth. Never 

immerse it in water because of the danger 

of electric shock.

•  Thoroughly dry all parts.

The knives are very sharp, be careful.

Operation

maximum capacity 

or weight of the 

ingredients

Speed

Time, min Note

Pour warm water into the 

cup and add detergent

800 ml

3

min.

After washing, completely disassemble the 

cup’s base, rinse and dry the knives. Do not 

use harsh detergents.

cLEANING THE BLENDER’S cUP 

POSSIBLE PROBLEmS AND SOLUTIONS

SPEcIFIcATIONS

Model

PB1550HTD

Power consumption, W

1300

Blender’s cup capacity, ml

2000

Blender’s cup working capacity, ml

1500

Material of the blender’s cup

Tritan

Motor’s rotation frequency

28000 - 30000 rpm ± 15%

Noise level

max 80 dB

Rated voltage

220-240 V~; 50-60 Hz

Protection against electric shock

II

Storage and transportation temperature requirements

from -25°C to +35°C

Operation temperature requirements

from +5°C to +35°C

Humidity Requirements for transportation,

storing and operation

15-75%

Dimensions, mm

267×190×231

Weight, kg

2,9

Possible Problem

Possible cause 

Solutions

E1

, alarm sounds 3 times.

Temperature sensor isn’t working.

Contact authorized service center.

E2

, alarm sounds 3 times.

The temperature sensor circuit is 

open. The device is not assembled 

correctly.

Disassemble and assemble the de-

vice correctly. If necessary, contact 

authorized service center.

Er

, alarm sounds 3 times.

The motor of the device isn’t rotat-

ing, the motor may be faulty or 

blocked.

Ingredients are stuck between the 

blades and stop motor from rotating. 

Unplug the device and remove 

stuck ingredients. If necessary, con-

tact authorized service center.

СС,

 alarm sounds 3 times.

Temperature of the device is higher 

than 80°С

Turn off the blender and let it cool. 

If necessary, contact authorized 

service center.

For information on product certification, see

 http://www.oursson.com/rus/ru/about/partners/certificates/#tab0 

or ask 

seller for a copy.

PRODUcT cERTIFIcATION

Reparation  must  be  performed  only  by  a  qualified  personnel  authorized  by  OURSSON AG  service 

center.

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Oursson PB1550HTD/RD?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"