Bosch MS6CB61V1 - Инструкция по эксплуатации - Страница 10

Блендеры Bosch MS6CB61V1 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 109
Загружаем инструкцию
background image

10 

en 

Overview 

Overview

X

 

Fig.

 

A

1  Vacuum pump

Vacuum valve

Connection for base unit

2  Storage container

Container with marking 

max

Drip tray *

Lid 

Sealing clips

Vacuum seal

Vacuum indicator

Setting rings for date (day/month)

Lid gasket

3  Vacuum zipper bags

Zip lock

Marking line 

max

Vacuum seal

* Depending on model

Before using for the first 

time

Before the new accessory can be used, 

it must be fully unpacked, cleaned and 

checked. 

 

W

Warning!

Never put a damaged accessory into 

operation!

 

Check that all parts are present and 

examine them for obvious damage. 

Fig. 

A

 

Thoroughly clean and dry all parts 

before using for the first time. 

X

 “Cleaning and maintenance” see 

page 12

Storage containers made of 

Tritan

Use to store food under vacuum to preserve 

the freshness and extend the shelf life of 

food contained in them, to marinate food, or 

to reheat it in the microwave.

Tritan is an unbreakable plastic with no 

discernable taste or smell.
Before using the containers in the 

microwave make sure you remove the lid.

Lid with vacuum seal

For airtight sealing of the containers. 
The lids of the storage containers are 

equipped with a 

vacuum indicator

. When 

the indicator visibly dimples inwards, a 

vacuum has been attained.

To remove a lid with vacuum applied, first 

grip the 

vacuum seal

 at one end and pull it 

up. Sufficient air has to get inside for the lid 

to be removed. 
The lids of the storage containers are 

equipped with a 

date indicator

. Turn the 

two rings to set the day and month when 

the food was added.

Drip tray

The drip tray separates the food from liquid 

that is excreted during storage. Liquid 

collects under the drip tray.

Vacuum zipper bags 

Use to store food under vacuum to preserve 

the freshness and extend the shelf life of 

food contained in them, to marinate food or 

for sous-vide cooking. 
Use only original Bosch vacuum zipper 

bags. These bags are suitable for a 

temperature range of -18 °C to 85 °C. 
For storing liquids (such as soup) we 

recommend using containers.

Sous-vide cooking

Sous-vide cooking is a method of cooking  

under a vacuum at low temperatures.

 

W

Health risk!

When preparing food for sous-vide cooking 

it is important that you always follow the 

application and hygiene instructions below: 

 

Only use high-quality, perfectly fresh 

food.

 

■ Wash and disinfect your hands. Use 

disposable gloves or cooking/grill tongs. 

 

Take extra care when preparing critical 

food, such as poultry, eggs and fish. 

 

Always thoroughly rinse and/or peel fruit 

and vegetables. 

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Bosch MS6CB61V1?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"