Candy CH 64 C/2 - Инструкция по эксплуатации - Страница 8

Варочная панель Candy CH 64 C/2 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 108
Загружаем инструкцию
background image

08 GB- IE

ATTENTION:

should it be necessary to replace the supply cord, connect the wire 
in accordance with the following colours/codes:

BLUE

- NEUTRAL (N)

BROWN                         - LIVE (L)
YELLOW-GREEN          - EARTH (     )

 

 Connection to the terminals on the terminal block

LAY OUT

“ 3 ”

LAY OUT

“ 2 ”

Cable
HO5V2V2F

3x2,5 

3x2,5 

3x2,5 

Cable
HO5V2V2F

4x1,5 

4x1,5 

4x1,5 

Cable
HO5V2V2F

4x1,5 

4x1,5 

4x1,5 

LAY OUT

“ 1 ”

N = Neutral

T = Earth

Monophase 220-240 V~

Two phases 220-240 V2~

Three phases 220-240 V3~

Three phases 380-415 V2N~

  

5.

 

PRESENTATION

hilight zone

 : 

a  metallic  conductor  strip  is  spread  uniformly  over  the  whole 
surface  unit.  It  is  effective  within  3  seconds  and  is  suitable  for 
steady, homogeneous and also sustained cooking.

The glass-ceramic hob benefits from greater heat output which is 
generated by the hilight cooking zones thereby accelerating the 
cooking process. Modifications to the design of the hob have not 
affected the capacity of the glass to withstand high temperatures, 
but they have improved controllability.
With the "Sprinter" facility, reduced cooking times of up to 15% can 
be achieved, depending upon the method of cooking and the type 
of saucepans being used.

6. HOB COOKWARE ADVICE

Using good quality cookware is critical for setting 

the best performance from your hob.

Always use good quality cookware with perfectly flat and 
thick bases : 

using  this  type  of  cookware  will  prevent  hot  spots  that  cause 
food  to  stick.  Thick  metal  pots  and  pans  will  provide  an  even 
distribution of heat.

Ensure  that  the  base  of  the  pot  or  pan  is  dry  : 

when  filling 

pans  with  liquid  or  using  one  that  has  been  stored  in  the 
refrigerator,  ensure  that  the  base  of  the  pan  is  completely  dry 
before placing it on the hob. This will help to avoid staining the 
hob.

Use pans whose diameter is wide enough to completely 

cover  the  surface  unit  : 

the  size  of  the  pan  should  be  no 

smaller than the heating area. 
If  it  is  slightly  wider  the  energy  will  be  used  at  its  maximum 
efficiency.

Ph = Phase

THE  CHOICE  OF  COOKWARE 

-  The  following  information  will 

help you to choose cookware which will give good performance.

Stainless  Steel  : 

highly  recommended.

  Especially  good  with  a 

sandwich clad base. The sandwich base combines the benefits of 
stainless  steel  (appearance,  durability  and  stability)  with  the 
advantages of aluminium or copper (heat conduction, even heat
distribution).

Aluminium  : 

heavy  weight  recommended.

  Good  conductivity. 

Aluminium residues sometimes appear as scratches on the hob, 
but can be removed if cleaned immediately.
Because  of  its  low  melting  point,  thin  aluminium  should  not  be 
used.

Cast  Iron  : 

usable,  but  not  recommended.

  Poor  performance. 

May scratch the surface.

Copper  Bottom  /  stoneware: 

heavy  weight  recommended.

 

Good  performance,  but  copper  may  leave  residues  which  can 
appear as scratches. The residues can be removed, as long as 
the  hob  is  cleaned  immediately.  However,  do  not  let  these  pots 
boil
dry.  Overheated  metal  can  bond  to  glass  hobs. An  overheated 
copper pot will leave a residue that will permanently stain the hob.

Porcelain/enamel : 

Good perfomance only with a thiny smooth, 

flat base.

Glass-ceramic  : 

not  recommended.

  Poor  performance.  May 

scratch the surface.

  7. USE

• After powering up the hob, wait some seconds to activate the 
electronic controls.

- Press the button       . 

The corresponding indicator lights

.

Electronic control of the hob is activated : in each display 
zone, the heat level shows    .  

- After 20 seconds whithout use, the electronic control goes off 

and the starting operation has to be repeated.

 . STARTING A COOKING ZONE

- Press the selection button of the required cooking zone. 

The  "0"  of  the  corresponding  zone  stays  lighted  when  the   
light of the others "0" is reduced.

- Press the

 -

 or 

+

 button to select a heat level between 1 and 

9. Hold down the 

+

 or 

-

 button and the heat level increases 

or decreases gradually.

The  following  examples  are  for  information  only.  Personal 
experience  should  then  let  you  adapt  these  settings  to  your 
taste and habits.

Off

  U -1  : 

Dissolving

Melting 

Keeping hot

Heating up

Thawing, stewing, full cooking, low temperature 
cooking

Cooking without lid

Frying, meat browning and roasting

High temperature cooking and roasting, seizing

Frying, boiling large quantities of water.......

TY PE

 

B

7

7

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Candy CH 64 C/2?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"