Сушилки для овощей и фруктов Ardesto FDB-5385 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

26
EN
Name
Preparing
Condition
after drying
Duration
of drying
(hours)
Tomato
Peel it. Cut it into pieces or into
round pieces
Hard
8-24
Rhubarb
Peel it and slice it into
pieces(3mm thickness)
Loss of
humidity in
a vegetable
8-38
Beetroot
Boil it, let it cool down, cut off
the roots and the tops. Slice it to
round pieces
Crispy
8-26
Celery
Slice it into pieces(6mm
thickness)
Crispy
6-14
Spring onion
Shred it
Crispy
6-10
Asparagus
Slice it into pieces(2.5mm
thickness)
Crispy
6-14
Garlic
Peel it and slice into round
pieces
Crispy
6-16
Spinach
Boil till it becomes fade
Crispy
6-16
Champignons Choose the mushrooms with
hats which bend inside. cut into
pieces or dry whole
Hard and
crispy
3-10
NOTICE:
Time and ways of preliminary processing of the
vegetables which are described in the table only fact-finding.
personal preferences of customers can differ of the described in
the table.
PRELIMINARY PREPARING OF THE MEAT, FISH, POULTRY, etc
Preliminary preparing of the meat is indispensable and necessary
for saving health of customer. Use meat without adeps for
effective drying. it is recommended to pickle, it helps to remove
the water out of the meat and save it better.
Standard pickle:
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)