Сушилки для овощей и фруктов Ardesto FDB-5385 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

23
EN
• During first week after drying it is better to check if it is any
moisture in container. If yes, it means that products are not
dried well and you should dry it again.
ATTENTION!
Do not place hot place hot and even warm products
into containers for its futher storage.
PRELIMINARY PREPARING OF THE FRUITS
Preliminary preparing of the fruits saves its natural color, taste and
flavor.
Below you can see some useful recommendations how is better to
prepare fruits for drying:
Take 1/4 glass of juice (natural preferably).Remember that the juice,
which you take, should correspond to the fruit which you prepare.
For example for preparing apples you should take apple juice.
Mix the juice with 2 glasses of water. Than immerse preliminary
processed fruits(see “table of preparing the fruits for drying” into
prepared liquid for 2 hours.
TABLE OF PREPARING THE FRUITS FOR FRYING
Name
Preparing
Condition
after drying
Duration of
drying(hours)
Apricot
Slice it and take out the pit Soft
13-28
Orange
peel
Cut it to long stripes
Fragile
6-16
Pine
apple
(fresh)
Peel it and slice into pieces
or square parts
Hard
6-36
Pine
apple
(tinned)
Pour out the juice and dry
it
Soft
6-36
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)