Smeg C95GMCA9-1 - Инструкция по эксплуатации - Страница 30

Плита Smeg C95GMCA9-1 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 56
Загружаем инструкцию
background image

Use

88

• With the Grill function, we recommend 

that you turn the temperature knob to the 
maximum value near the symbol 

  to 

optimise cooking.

• Foods should be seasoned before 

cooking. Foods should also be coated 
with oil or melted butter before cooking.

• Use the oven tray on the first bottom shelf 

to collect liquids produced by grilling.

Low temperature cooking with the 
temperature probe

•  This kind of cooking is recommended for 

tender and lean meats which should not 
exceed a core temperature of 65 °C. 
Set an oven temperature of 90 ° to 
100 °C. This extends the cooking time, 
but preserves the quality of the food and 
prevents it losing too much volume.

•  For best results, before you proceed with 

slow cooking, sear the meat over a high 
flame in a pan for 1 or 2 minutes per 
side.

Advice for cooking desserts/pastries and 
biscuits

• Use dark metal moulds: They help to 

absorb the heat better.

• The temperature and the cooking time 

depend on the quality and consistency 
of the dough.

• To check whether the dessert is cooked 

right through: At the end of the cooking 
time, put a toothpick into the highest point 
of the dessert. If the dough does not stick 
to the toothpick, the dessert is cooked.

• If the dessert collapses when it comes out 

of the oven, on the next occasion reduce 
the set temperature by about 10 °C, 
selecting a longer cooking time if 
necessary.

• While cooking desserts or vegetables, 

excessive condensation may form on the 
glass. In order to avoid this, open the 
door very carefully a couple of times 
while cooking.

Advice for defrosting and proving

• Place frozen foods without their 

packaging in a lidless container on the 
first shelf of the oven.

• Avoid overlapping the food.
• To defrost meat, use the rack placed on 

the second level and a tray on the first 
level. In this way, the liquid from the 
defrosting food drains away from the 
food.

• The most delicate parts can be covered 

with aluminium foil.

• For successful proving, a container of 

water should be placed in the bottom of 
the oven.

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Smeg C95GMCA9-1?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"