Electrolux EKM 60350 X - Инструкция по эксплуатации - Страница 18

Плита Electrolux EKM 60350 X - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 88
Загружаем инструкцию
background image

18

 electrolux

Hints and tips for using the oven

Always cook with the oven door
closed.

Stand clear when opening the drop
down oven door. Do not

Do not

Do not

Do not

Do not allow it to

fall open - support the door using
the door handle, until it is fully open.
The oven has four shelf levels.
The shelf positions are counted
from the bottom of the oven as
shown in the diagram.
It is important that the oven acces-
sories are correctly positioned.

Attention! -

 

Do not place ob-

jects and cookware directly on
the oven base

 and do not cover

any part of the oven with aluminium
foil while cooking, as this could
cause a heat build-up which would
a f f e c t   t h e   b a k i n g   r e s u l t s   a n d
damage the oven enamel. Always
place pans, heat-resisting pans and
aluminium trays on the shelf which
h a s   b e e n   i n s e r t e d   i n   t h e   s h e l f
runners.

Condensation and Steam

The oven is supplied with an exclu-

sive system which produces a natural
circulation of air and the constant recy-
cling of steam. This system makes it
possible to cook in a steamy environ-
ment and keep the dishes soft inside
and crusty outside. Moreover, the cook-
ing time and energy consumption are
reduced to a minimum. During cooking
steam may be produced which can be
released when opening the oven door.
This is absolutely normal.

However, always stand back
from the oven when opening the
oven door during cooking or at
the end of it to allow any build
up of steam or heat to release.

4

3

2

1

When food is heated, it produces
steam in the same way as a boiling
kettle does. When steam comes in
contact of the oven door glass, it
will condense and produce water
droplets.
To reduce condensation, ensure
the oven is well heated before plac-
ing food in the oven cavity. A short
o v e n   p r e - h e a t i n g   ( a b o u t   1 0
minutes) will then be necessary
before any cooking. We recom-
mend you to wipe away condensa-
tion after each use of the appliance.

Cookware

Use any oven proof cookware which

w i l l   w i t h s t a n d   t e m p e r a t u r e s   o f
230°C.

B a k i n g   t r a y s ,   o v e n   d i s h e s ,   e t c .

should not be placed directly against
the grid covering the fan at the back
of the oven, or placed on the oven
base.

Do not use baking trays larger than

30 cm x 35 cm (12 in x 14 in) as they
will restrict the circulation of heat and
may affect performance.

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Electrolux EKM 60350 X?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"