Пароварки Philips HD9149 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

Tablica za kuhanje hrane na pari
Hrana za kuhanje na
pari
Količina
Vrijeme kuhanja na
pari (min)
Preporučeni začini za
odjeljak za začine
Šparoge
500 g
15-20
Timijan, bosiljak, limun
Mladi kukuruz
200 g
5-8
Vlasac, čili, paprika
Zelene mahune
500 g
15-20
Peršin, limun, češnjak
Brokula
400 g
10-15
Češnjak, zdrobljena cr vena
papričica, estragon
Mrkve
500 g
20
Peršin, suha gorušica, vlasac
Cvjetovi cvjetače
400 g
20
Ružmarin, bosiljak, estragon
Korijen celera (u
kockicama)
300 g
15-20
Kim, bijeli papar, čili
Pileći batak
1 komad
25
Crni papar, limun, paprika
Klip kukuruza
500 g
30-40
Peršin, češnjak, vlasac
Tikvica (narezana)
500 g
10
Kopar, kadulja, ružmarin
Kus-kus
150 g + 250 ml
vode
10-15
Kim, korijander, klinčići
Jaja
6 komada
12-15
-
Voće
500 g / 4 komada
10-15
Cimet, limun, klinčići
Grašak (zamrznuti)
400 g
20-25
Ružmarin, kim, peršin
Krumpiri
400 g
25-30
Peršin, vlasac, češnjak
Kozice
200 g
5
Curr y u prahu, šafran, limun
Pudinzi
4 zdjele
20
Cimet, klinčići, vanilija
Riža
150 g + 300 ml
vode
35
Pandan riža, peršin, kim
250 g + 500 ml
vode
35
Pandan riža, peršin, kim
Losos
450 g
12 - 15 min.
Kopar, peršin, bosiljak
Bijela riba
450 g
10-15
Suha gorušica, piment,
mažuran
Savjeti za kuhanje hrane na pari
Odjeljak za začine
- Neka začinska bilja i začini koje možete staviti u odjeljak za začine su ružmarin, timijan, korijander,
bosiljak, kopar, curr y i estragon. Za obogaćivanje okusa možete ih koristiti u kombinaciji s
češnjakom, kimom ili hrenom bez dodavanja soli. Savjetujemo da dodate od 1/2 do 3 žličice
suhog bilja ili začina. Ako koristite svježe bilje ili začine, dodajte veće količine.
- Za dodatne savjete o začinskom bilju, začinima i tekućinama koji se koriste za odjeljak za začine,
pogledajte tablicu za kuhanje hrane iznad.
- Ako hranu polijete s malo ulja, poboljšava se efekt odjeljka za začine, a hrana ima puniji okus.
- Za najbolje rezultate narežite začinsko bilje u male komadiće i ravnomjerno napunite odjeljak za
začine.
HRVATSKI
55
Содержание
- 124 прибора, заполните резервуар холодной водой до отметки MAX.; Перед первым использованием; воды до максимального уровня.
- 125 Использование прибора; Вставьте вилку сетевого шнура в розетку электросети.
- 126 Режим поддержания температуры; чистящие средства или растворители типа бензина или ацетона.
- 127 незначительному помутнению пластика.; Очистка от накипи; проводить очистку от накипи.; Хранение; информации посетите веб-сайт Philips
- 130 Овощи и фрукты












