VITEK VT-1676 - Инструкция по эксплуатации - Страница 5

Мясорубки VITEK VT-1676 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 48
Загружаем инструкцию
background image

5

 

 

 

 

 

 

              ENGLISH         

(14) and take out the grate (10 or 13), the 
blade (12) and feeder screw (11) from the 
mincer head.

Attention!
•   There are chances that the meat will get 

stuck in the feeder screw during opera-
tion. In this case, use the reverse speed 
to release the “jam”. Switch off the minc-
er with the (8) button, wait until the motor 
stops completely and press the REV but-
ton (7), wait 5-6 seconds and return to 
the normal operating mode.  

•   If during operation the feeder screw (11) 

and the blade (12) stop rotating:

switch off the mincer, by pressing the off 
button (8) and unplug it.

-   let the motor cool down during 20-30 

minutes.

-   

check the auto cut-off condition by press-
ing on button (8)

-   switch on the mincer again.

MAKING SAUSAGES

1.  Prepare minced meat.
2.  Insert the feeder screw (11) into the mincer 

head body (3), set the sausage attachments 
(15, 16) on the feeder screw, provide that the 
groove on the attachment (15) matches the 
clamp on the mincer head (3), and slightly 
tighten the nut (14).

3.  Set the mincer head, by turning it anti clock-

wise till clamping (see the picture of the 
mincer appearance), screw the nut com-
pletely (14).

4.  Set the food tray (2).
5.  Place the minced meat on the food tray (2).
6.  Use natural cover for sausages, putting it 

firstly into a bowl with warm water for 10 min-
utes.

7.  Thread softened cover on the attachment 

(16) and knot on the tip.

8.  Insert the plug into the socket.
9.  Switch on the mincer by using the button 

(8).

10.  Use the pusher to pull down the minced meat 

(1), according to the cover filling, move it 
away from the attachment (16), as the cover 
dries, wet it.

11.  After you stop the operation, switch off the 

unit, by pressing the (8) button and unplug it, 
after it you can disassemble it.

12.  To remove the mincer head press the clamp 

button (4), turn the head clockwise (see the 
picture of the mincer appearance) and re-
move it.

13. Unscrew the nut (14), and disassemble the 

mincer head.

“KEBBE” AT TACHMENTS

Kebbe is a traditional Middle East dish cooked 
from the lamb meat, wheat flour and spices 
which are cut together to get a base for cooking 
of rolls.  
Rolls are filled and fried deep. You can make 
different delicacies with the help of this attach-
ment.
1.  Prepare the base for the cover.
2.  Insert the feeder screw (11) into the mincer 

head body (3), set Kebbe attachments (17, 
18), the feeder screw (11), provide that the 
groove on the attachment (17) matches the 
clamp on the mincer head, and slightly tight-
en the nut (14).

3.  Set the mincer head, by turning it counter-

clockwise till clamping (see the picture of 
the mincer appearance), screw the nut com-
pletely (14).

4.  Set the food tray (2).
5.  Place the base on the food tray (2).
6.  Insert the plug into the socket.
7.  Switch on the mincer by using the button 

(8).

8.  Use the pusher (1) to pull down the prod-

ucts.

9.  Cut the rolls of the required length.
10.  After you finish the operation, switch off the 

unit using the (8) button, and unplug it, and 
only after it, start disassemble it.

11.  To remove the mincer head press the clamp 

button (4), turn the head (3) clockwise (see 
the picture of the mincer appearance) and 
remove it.

12. Unscrew the nut (14), and disassemble the 

mincer head.

RECIPE

(Filling)

Mutton

100 g         

Olive oil

1,1/2 table spoon

Onion (minced)

1,1/2 table spoon

Spice

To taste

Salt

1/4 tea spoon

Flour

1, 1/2 table spoon

1676.indd   5

1676.indd   5

15.03.2011   16:54:11

15.03.2011   16:54:11

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к VITEK VT-1676?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"